Izvor: eKapija | Sreda, 15.09.2010.| 15:38
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ferenc Erdei imenovan za novog direktora sistema snabdevanja "Henkela" u Kruševcu

Ferenc Redei

Ferenc Erdei od septembra, novi je direktor sistema snabdevanja u "Henkel Merimi" u Kruševcu. On je zamenio Vojkana Marića koji je prethodne četiri godine obavljao funkciju direktora upravnog odbora i direktora sistema snabdevanja "Henkel Merime", a koji svoju karijeru u "Henkelu" nastavlja u Turskoj.

Novi direktor sistema snabdevanja Ferenc Erdei u toj kompaniji karijeru gradi već skoro dvadeset godina, na novo radno mesto dolazi iz "Henkela" u Mađarskoj, gde je bio na istoj poziciji. Za "Henkel" je ranije vodio nekoliko internacionalnih projekata, a osim u Mađarskoj, radio je i u Beču i Dizeldorfu. Odlazeći direktor Vojkan Marić bio je ujedno i predsednik Upravnog odbora fabrike i direktor sistema snabdevanja. U Turskoj sa nestrpljenjem očekuju njegov dolazak, pošto će on ubuduće obavljati dužnost direktora sistema snabdevanja.

U kompaniji "Henkel" u Srbiji zadovoljni su činjenicom da to nije prvi put da su za odgovorne pozicije u svetu traženi ljudi iz naše zemlje. Podsetimo, nedavno je na vrlo odgovornu funkciju direktora prodaje sektora Deterdženti i kućna hemija u Rusiji postavljen Nenad Vuković, dotadašnji predsednik kompanije "Henkel Srbija".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.