NavMenu

Počele nabavke novogodišnjih paketića u beogradskim javnim preduzećima i institucijama

Izvor: eKapija Ponedeljak, 25.10.2021. 11:00
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Milles Studio/shutterstock.com)Ilustracija
Javna preduzeća i institucije u Beogradu uveliko se pripremaju da obraduju mališane svojih zaposlenih i najmlađe sugrađane povodom Nove godine, pa su pojedini još u septembru raspisali javne nabavke novogodišnjih paketića.

Gradska opština Novi Beograd je prva, 28. septembra, objavila tender za nabavku poklona za 22.000 mališana iz ove opštine, podeljen u dve partije od kojih jedna podrazumeva slatkiše, a druga igračke.

Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji tendera, paketić sa slatkišima mora da sadrži tri vrste biskvita, čokoladu i karamele, kao i slane štapiće i PVC kesu sa mašnicom. Za neke od proizvoda navedene su i konkretne robne marke, odnosno "odgovarajući" proizvod. U paketiću sa igračkama naći će se plišana igraška, uniseks kačket, metalni privezak i drvena češalica sa vezenim, odnosno štampanim logoom naručioca, kao i lopta i puzzle.

Tender je otovren do 27. oktobra, detaljnije OVDE.

Kada je reč o javnim preduzećima, najmlađa deca zaposlenih u GSP Beograd, njih 3.645, dobiće po 4 igračke u zavisnosti od uzrasta, između ostalih i lutke i figure iz omiljenih crtanih filmova, a neki od za stariju decu biće i puzzle sa motivima iz srpske umetnosti i kulture, kao i različiti naučno-edukativni setovi.


Tender ističe 17. novembra, a detalje pogledajte OVDE.

Slagalice sa motivima iz Srbije dobiće i 2.300 deca radnika JKP Gradska čistoća Beograd, a njima će firmin Deda Mraz osim četiri ili pet igračaka ili gedžeta među kojima su lutke, autići na baterije, šatori, trotineti, edukativni setovi, slušalice... doneti i paketić sa 11 različitih slatkiša.

Tender je otvoren do 8. novembra, detaljnije OVDE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.