NavMenu

Beogradski džez festival od 26. do 31. oktobra

Izvor: eKapija Nedelja, 24.10.2021. 16:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay/Free-photos)Ilustracija
Beogradski džez festival pod sloganom Džez plamen održaće se 37. put ove godine i to od 26. do 31. oktobra u Domu omladine Beograda i Kombank dvorani, objavila je Turistička organizacija Srbije.

Ove godine se održava 37. izdanje Beogradskog džez festivala, kojim se istovremeno navršava pola veka od početka festivala, 1971. godine. Festival će, zbog obeležavanja velikog jubileja, u punom formatu trajati šest dana, a održaće se i jedan "plus" koncert u Domu omladine, kao i gostovanje u Novom Sadu – ukupno nedelju dana najboljeg savremenog džeza iz celog sveta u Srbiji.

U salama Doma omladine Beograda i Kombank dvorane nastupiće 25 sastava, sa preko 100 muzičara iz 18 zemalja, sa 3 kontinenta (Evropa, Severna Amerika i Azija), uz reprezentativno predstavljanje najtalentovanijih mladih autora sa srpske džez scene.

Ograničen broj vaučera za komplete ulaznica 37. Beogradskog džez festivala se može nabaviti na Ticket Vision blagajni u Domu omladine Beograda. Cena vaučera je 3.000 dinara, a obuhvata sve koncerte u glavnom programu festivala (13 koncerata).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.