NavMenu

Uručene nagrade PKS za 2005. godinu

Izvor: Tanjug Petak, 16.12.2005. 11:11
Komentari
Podeli

Najboljim preduzećima i privrednicima u 2005. godini, danas su na Skupštini Privredne komore Srbije (PKS) uručene tradicionalne godišnje nagrade.

Plaketu sa diplomom dobila su preduzeća - Brodogradilište "Begej" iz Zrenjanina, "Budućnost" iz Subotice, "Vitamin" iz Horgoša, "Vizor" iz Temerina, "Galaksi Ruma Guma", "Dan Edil" iz Požarevca, "Drugi oktobar" iz Vršca, "Elektrovojvodina" iz Novog sada, "Eurosalon" iz Beograda, "Zlatan trag" iz Leskovca, Termoeletrana "Nikola Tesla", "Dalas" iz Tutina, "Majkrosoft softver" iz Beograda, i "Paraćinka."

Isto priznanje pripalo je "Polimarku" iz Zemuna, "Armaturama" iz Aleksandrovca, "Putevima" iz užica, "Sim Impeksu" iz Bele Palanke, "Falk istu" iz Knaževca, "Hemofarm koncernu - Zorka farmi " iz Šapca, šećerani "Crvenka" i Akcijskom fondu Srbije.

Plaketu sa diplomom i novčanom nagradom dobili su - direktor "Interšpeda" iz Subotice Milenko Aleksić, vlasnik "Statika" iz Kovina Zlatibor Andrejić, vlasnik i direktor "Virtual tima" iz Kragujevca Vladan Atanasijević, predsednik GP "Ratko Mitrović" iz Beograda Miroslav Brković, direktor "Mitrosrema" Vladimir Vlaović i generalni direktor "Radijatora" iz Zrenjanina Budimir Golubović.

Isto priznanje osvojili su direktor preduzeća "Enterijer Janković" iz Novog Sada Božo Janković, vlasnik "Radijator inženjeringa" iz Kraljeva Radojko Janjić, direktor "Sigme" iz kule Dragan Kapičić, direktor "Hidrograđevinara" iz Sremske Mitrovice Milorad Kovačević, vlasnik "Florija" iz Kruševca Radoljub Milošević i urednik emisije "Japi" na BK televiziji Zoran Pavić.

Nagrada je uručena i generalnom direktoru "Telekoma Srbija" Drašku Petroviću, generalnom direktoru "Planike" iz Kuršumlije Radovanu Raičeviću, vlasniku "Elektrona" iz Banje Koviljače Živojinu Rogojeviću, generalnom direktoru

"Baninija" iz Kikinde Radojku Staniću, direktoru Valjanonice bakra u Sevojnu Draganu Subotiću,

Isto priznanje dobili su vlasnik "Diskomerc-Disa" iz Krnjeva Radojica Tirnanić i predsednik kompanije "Simpo" iz Vranja Dragomir Tomić.

Jubilarne nagrade PKS pripale su "Tigru" iz Pirota za 70 godina uspešnog rada, "Klanici" iz Divaca za 60, "Impol Sevalu" iz Sevojna za 30, Duvanskoj industriji Vranje za 120, Institutu za higijenu i tehnologiju mesa iz Beograda za 50 i Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu za 35 godina uspešnog rada.

Predsednik PKS Slobodan Milosavljević je izrazio zadovoljstvo što je u ovoj godini ostvarena većina postavljenih strateških ciljeva, što će Srbija zabeleležiti ekonomski rast od 5,6 odsto, što je izvoz povećan za 30 odsto i što su uspešno nastavljene aktivnosti na pridruživanju EU.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.