NavMenu

Wellport - luka dobrog života na Novom Beogradu

Izvor: eKapija Četvrtak, 28.10.2021. 08:37
Komentari
Podeli
(Foto: Shikun & Binui Europe)
Kondominijumi su postali prvi izbor onih koji imaju visoke standarde kada je u pitanju životni prostor. Bezbednost na vrhunskom nivou, privatnost, ali i inovativna rešenja, moderan dizajn, ekološki materijali, razlozi su zbog kojih su ovi stambeni kompleksi sve popularniji.

Prvi kondominijum na Novom Beogradu, Wellport, projekat je renomiranog izraelskog investitora Shikun & Binui Europe, poznatog po izgradnji stambenih i poslovnih kompleksa u centralnoj i istočnoj Evropi, a kod nas po izgradnji kondominijuma Central Garden i Voždove kapije.

(Foto: Shikun & Binui Europe)
Za Wellport se sa razlogom kaže da je luka dobrog života, koja pruža sigurnost i privatnost uz najmoderniji dizajn i komfor. Idejni tvorac je izraelski arhitekta Rami Vimer, koji je savremena rešenja u potpunosti stavio u službu poboljšanja kvaliteta života ljudi. Prvi kondominijum na Novom Beogradu je projektovan tako da budućim stanarima pruži premium kvalitet gradnje sa akcentom na prirodnim materijalima, pažljivom odabiru opreme, u skladu sa najmodernijim tehnologijama i zahtevima energetske efikasnosti.

Neposredna blizina Airport City-ja, najvećeg poslovnog parka u Srbiji, ali i brojnih restorana, igraonica, tržnih centara, učinila je da Wellport postane sinonim za kvalitetan i udoban život svih generacija.

Kompleks se sastoji iz četiri zgrade i zajedničkog prostora koji mogu da koriste isključivo stanari. Pozicioniran na mestu koje je blizu svih važnih saobraćajnica, ali opet dovoljno ušuškano od gradske buke, kondominijum usklađuje užurban ritam svakodnevnice i mir vlastitog doma.

(Foto: Shikun & Binui Europe)
Kao savremen koncept stanovanja dizajniran je da bude idealna zajednica puna mogućnosti. Pored savršeno osmišljenog unutrašnjeg prostora, obezbeđeni su i sadržaji za predivno okruženje na otvorenom i uživanje u zelenim površinama.

Pri izgradnji ovog stambenog kompleksa, mislilo se o svim detaljima, a posebna pažnja poklanja se bezbednosti stanara uz najviši stepen sigurnosti. Kondominijum raspolaže stanovima koji su pripremljeni za smart house sistem, koji omogućava potpunu kontrolu nad domom, odnosno daljinsko upravljanje grejanjem, roletnama, rasvetom, bojlerima, čak i kada niste u stanu. Sve funkcije se kontrolišu pomoću besplatne aplikacije na telefonu, tabletu ili kompjuteru, a korisnici mogu da ih nadograde u skladu sa ličnim afinitetima i potrebama.

Stanarima su obezbeđeni i recepcija 24h svakoga dana u nedelji, profesionalno održavanje, video-nadzor, kartični pristup i podzemna garaža. Za uživanje na otvorenom na raspolaganju su uređeni privatni park, kutak za kućne ljubimce i teretana, a za najmlađe igrališta sa svim potrebnim mobilijarom za zabavu.

U skladu sa intenzivnom tražnjom započeta je treća faza izgradnje kompleksa, od planom predviđene četiri. Nova zgrada će imati 22 sprata, te će budući stanari, uz sve druge pogodnosti, uživati kako u komforu svojih terasa, tako i u divnom pogledu koji će se pružati sa višespratnice. U okviru treće faze u ponudi su luksuzne stambene jedinice različitih struktura od jednosobnih do petosobnih stanova, za siguran komfor i višečlanih porodica. Svaka struktura stana ima više različitih enterijerskih rešenja spremnih da odgovore željama i potrebama najzahtevnijih kupaca.

(Foto: Shikun & Binui Europe)
Dokaz uspešnosti i vrhunskog kvaliteta stigao je od uglednog magazina "CIJ", koji je Wellport proglasio najboljim stambenim kompleksom na srpskom tržištu. Prestižna nagrada dodeljuje se već pet godina zaredom najuspešnijim učesnicima na tržištu nekretnina.

Među nagrađenima je i vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji - CBS International, deo Cushman & Wakefield Grupe, ekskluzivni zastupnik za prodaju stanova u kondominijumu Wellport, čiji će vam stručni tim pomoći da se usidrite u svoju mirnu luku!

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - Tražnja za kvadratima pokreće nove investicije" možete pročitati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.