NavMenu

Pirot dobio prvi ritejl park - PULS Shopping Park na 8.000 m2 posetiocima nudi nezaboravno iskustvo kupovine

Izvor: eKapija Subota, 06.11.2021. 13:28
Komentari
Podeli
(Foto: Novaston)
Pirot je sredinom septembra dobio prvi ritejl park – PULS Shopping Park koji obuhvata prodajni prostor od oko 8.000 kvadratnih metara sa bogatom ponudom poznatih domaćih i internacionalih brendova.

Za posetioce je obezbeđeno više od 100 parking mesta.

PULS Shopping Park ima odličnu ponudu, tako da će veliki izbor potrošačima omogućiti nezaboravnu kupovinu.

(Foto: Novaston)
Reč je jednom od retkih takvih centara gde je investitor domaće pravno lice, AB MARKET PIROT, dok je u celokupnom procesu nastanka projekta, od ideje do realizacije i promocije, učestvovala Novaston platforma: Novaston Asset Management, Novaston Project management i Novaston Marketing Consultancy.

Novi tržni centar na otvorenom u Pirotu još jedan je pokazatelj da je ritejl sektor, iako među prvima pogođen izbijanjem pandemije, pokazao veliku fleksibilnost i otpornost.

(Foto: Novaston)
U našoj zemlji su upravo ovi tržni centri na otvorenom veći deo vremena radili u skladu sa merama, za razliku od zatvorenih centara koji su morali da zatvore svoja vrata ili uvedu veća ograničenja za posetioce. Glavne karakteristike fleksibilnosti poslovanja u pandemijskim uslovima bili su brzi odgovori na zahteve zakupaca kao glavnih partnera u poslovanju investicionog real estate sektora i konkretni ciljevi koji su sačuvali dugoročno poslovanje.

Kompletan sadržaj tematskog biltena "Nekretnine i gradnja - Tražnja za kvadratima pokreće nove investicije" možete pročitati OVDE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.