NavMenu

Kompakt ploče za enterijer

Izvor: eKapija Sreda, 06.10.2021. 08:32
Komentari
Podeli
Potraga za kvalitetnim površinama koje dugoročno obezbeđuju postojanost i visoku funkcionalnost vodi nas do kompakt ploča. Kompakt ploče su sastavljene od baznog i dekor papira impregniranog melaminskom smolom, spojenih pod visokim pritiskom i temperaturom. JAF Srbija predstavlja kompakt ploče brenda ASD Laminat u debljinama od 10 i 13 cm, stavljajući akcenat na odličan odnos cene i kvaliteta, uz veliki izvor dekora. Kako bi ponuda bila kompletna uvršćen je okov za kompakt ploče za enterijersku namenu.

(Foto: JAF)
ASD kompakt ploče za enterijer zbog svojih performansi predstavljaju funkcionalna rešenja za visokofrekventna mesta, poput tržnih centara, bolnica, škola, teretana, javnih toaleta ili kuhinja. Kompakt ploče su pronašle svoju primenu kao komponente za nameštaj, radne površine u kupatilima i kuhinjama, laboratorijama, prijemni pultevi u hotelima i bolnicama, radni stolovi, stolovi kafića i restorana, sanitarne pregrade i kabine, kao i zidne obloge u enterijerima poput hotela, poslovnih i stambenih objekata, vrtića i školskih ustanova.

(Foto: JAF)
Svedoci smo da pločasti materijali poput iverice, medijapana nisu pogodna za prostorije u kojima preovladava vlaga, a ukoliko na to dodamo i hemijska sredstva za održavanje higijene pomešana sa vodom, za rezultat ćemo dobiti materijal koji menja svoj oblik i strukturu, listajući se i gubeći primaran izgled dekora. Našu preporuku u ovakvim situacijama baziramo na kompakt pločama za enterijer. Standardi nalažu sve veću upotrebu kompakt ploča, jer su otporne na udarce, grebanje, vodu, vlagu, bakterije i sredstva za čišćenje.

(Foto: JAF)
Kompanija JAF Srbija (J.u.A. Frischeis d.o.o.) objedinila je sve segmente, te će uz uslužno sečenje po meri u obradnom centru u Novoj Pazovi, praćeno CNC obradom upotpuniti celokupnu ponudu na jednom mestu. Prodajno-obradni centar nalazi se u Novoj Pazovi, dok je JAF Showroom na Novom Beogradu i možete ga posetiti na adresi Milutina Milankovića 11b, zgrada GTC Green Heart.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.