Izvor: eKapija | Četvrtak, 02.09.2010.| 13:33
Izdvojite članak Odštampajte vest

Holandski stilski nameštaj u Beogradu

Već godinama u srpske domove "EuroAntik" donosi šarmantnu rustiku, strogu klasiku, modernu. Ova firma je prva u Srbiji ponudila polovan nameštaj od punog drveta iz Holandije.

- Izbor pravog estete jeste holandski nameštaj zato što je taj nameštaj od punog drveta rađen da večno traje. I zato što nameštaj od punog drveta ima dušu jer drvo ima dušu, kao i ruka koja ga oblikuje - kaže Dragan Malovrazić, vlasnik firme "EuroAntik".

Pitamo ga zašto se odlučio da kupcima u Srbiji ponudi baš stilski nameštaj iz Holandije.

- Stil je sam čovek! Prodaja stilskog nameštaja iz Holandije u našem salonu predstavlja priliku za uživanje u univerzalno lepom. Pa ako ne možemo u svoj ambijent uneti platna Rembranta i Vermera, možemo zaviriti u flamanske slike i na njima prepoznati holandski nameštaj uvek i samo od punog drveta, kakav prodaje "EuroAntik" – polovan, a u izvanrednom stanju - navodi Dragan Malovrazić.

Kako kaže, prodaja nameštaja u salonu "EuroAntika" obezbeđena je dugom saradnjom s lojalnim holandskim partnerima, "spremnim da udovolje visokim zahtevima izgleda i očuvanosti svake vitrine i komode, garniture, relaks-fotelje, stola, stolica, ormana i škrinja u kojima se čuvaju slatke tajne".

U prodajnom salonu na Zrenjaninskom putu 5a u Beogradu mogu se naći garniture, komode, vitrine, regali, ormani, stolovi, stolice, lampe i lusteri. Malovrazić napominje da su zadovoljni dosadašnjom zainteresovanošću srpskih kupaca za sve komade nameštaja iz Holandije.

- Osvetlite pozornicu sopstvenog življenja svetlošću holandskih lampi i lustera. Prošetajte našom izložbom vekovnog evropskog nasleđa. Dotaknite toplinu najboljeg punog drveta od kojeg je nameštaj satkan, bacite pogled na različitost okova, rezbarija, intarzija. Utonite u tapacirung meke kože, pliša, vunenog štofa, brokata - pozvao je Malovrazić i dodao da njihova prodaja podrazumeva i nabavku prema potrebama kupaca, koji mogu birati dimenzije, oblike, stil, boju.

"EuroAntik" za sada ima samo jedan salon, a prema rečima direktrora, planiraju i otvaranje novih radnji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.