NavMenu

Još 6 dana do otvaranja druge ComTrade Fabrike znanja

Izvor: eKapija Sreda, 01.09.2010. 14:25
Komentari
Podeli

Za nekolko dana, od od 7. do 10. septembra 2010. u ComTrade tehnološkom centru na Novom Beogradu biće po drugi put održana manifestacija „ComTrade – Fabrika Znanja“ (www.fabrikaznanja.com). Ovaj poslovno-edukativni skup, koji je prvenstveno namenjen poslovnoj javnosti u regionu, i ovog puta će potencirati i edukativni aspekt, koji je namenjen učenicima i studentima, okrenutim novim tehnologijama.

Tokom četvorodnevnog skupa biće predstavljene napredne IT usluge i rešenja, namenjena privatnim kompanijama, organizacijama iz javnog sektora, kao i stranim investitorima koji traže partnere u Regionu. ComTrade Group će se I ove godine potruditi da opravda naziv događaja i dokaže da je prava ova manifestacija prava „fabrika znanja“ koja doprinosi ubrzanom rastu regionalne ekonomije i stimuliše prekograničnu poslovnu saradnju.

Svečano otvaranje će biti održano u utorak 7. septembra 2010. u 12 časova, uz prisustvo brojnih privrednika iz zemlje i okruženja, a potvrđeno je i prisustva Premijera Republike Srpske, gospodina Milorada Dodika.

Tokom četiri dana manifestacije, fokus će biti na “solutions” biznis aplikacijama, uz prezentacije rešenja koje ComTrade realizuje samostalno ili u saradnji sa vendorima, uz osvrt na projekte u regionu i na internacionalnom tržištu.

Posetioci “Fabrike znanja” će biti direktori i menadžeri poznatih kompanija, kao i IT stručnjaci javnih i privatnih preduzeća, ali i predstavnici državne uprave I lokalne samouprave. Očekuje se učešće kompanija Microsoft, HP, IBM, EMC, Oracle, Intel, Tibco.

Goste i učesnike će dočekati i predstavnici izdavača i medija, gde će na posebnim štandovima biti predstavljene publikacije, novine, projekti...

Tokom četiri dana “Fabrike znanja” dana biće održani i brojni sastanci, prezentacije, panel diskusije i okrugli stolovi.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina

Cveta visokogradnja u Kraljevu - Sve interesantnija i Ribnica

Poslednjih godina gradi se veliki broj zgrada u prvoj gradskoj zoni u Kraljevu. Na nekoliko lokacija u užem i širem gradskom jezgru niču višeporodični stambeni objekti. - Trenutno je u izgradnji devet zgrada u užoj gradskoj zoni, a one su u različitim fazama izgradnje - kaže Zvonko Kovačević rukovodilac Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo i stambeno-komunalne delatnosti. U toku su i završni radovi na dve zgrade u Zelenoj gori, a

21.04.2024.  |  Vesti

Sporazum sa MMF-om biće produžen na još najmanje dve godine

21.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.