NavMenu

Kompanija Ktitor već više od 30 godina lider u ponudi kancelarijskog nameštaja vrhunskog kvaliteta - Idealan spoj tradicije i modernog dizajna (FOTO)

Izvor: eKapija Sreda, 13.10.2021. 11:08
Komentari
Podeli
(Foto: Ktitor)
Priča kompanije Ktitor jedinstvena je priča o trajanju i pravim vrednostima, stvarana tokom više decenija postojanja. Priča o spoju tradicije, tehnologije i modernog dizajna.

Kompaniju je 1990. godine osnovao Milija Milosavljević, sa idejom da stvori i domaćem tržištu ponudi kancelarijski nameštaj vrhunskog dizajna i udobnosti, prilagođen zahtevima i potrebama svakog klijenta. Za tri decenije poslovanja kompanija Ktitor je postala prepoznatljiva pre svega po kvalitetu.

Opredeljenjem za kvalitet, praćenjem savremenih trendova i potreba korisnika, dobrom organizacijom i kompetentnim kadrovima, zadobila je poverenje kupaca i ostvarila lidersku poziciju na tržištu u oblasti proizvodnje i prodaje kancelarijskog nameštaja, kao i opremanja i uređenja enterijera.

- Želimo da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u korak s vremenom, inovator u oblasti dizajna usmerenog pre svega na funkcionalnost i brigu o zdravlju i udobnosti korisnika naših proizvoda - ističu iz ove kompanije.

Nameštaj kompanije Ktitor izrađuju iskusni profesionalci koristeći najsavremenije tehnološke metode i najkvalitetnije materijale renomiranih proizvođača.

Zahvaljujući ekskluzivnom asortimanu i visokom kvalitetu svojih proizvoda, Ktitor je do sada ostvario saradnju i pridobio poverenje desetina hiljada zadovoljnih klijenata u zemlji i inostranstvu, a Ktitorovi eksperti zaslužni su za projektovanje i opremanje milliona kvadrata poslovnog prostora.

Na više od hiljadu kvadrata izložbenog prostora Ktitorovog poslovnog centra u Zemunu izloženi su modeli svih linija nameštaja, predstavljeni u ambijentalnim celinama. U ponudi se, osim nameštaja iz njihove proizvodnje, mogu naći i proizvodi renomiranih evropskih proizvođača sa kojima sarađuju već dugi niz godina.

(Foto: Ktitor)
Novi programi kompanije Ktitor

Zero

Upečatljivi komadi izrađeni u kombinaciji univera i medijapana presvučenih folijama čiji je odabir inspirisan izgledom i teksturom prirodnih materijala, deo su dinamičnog i funkcionalnog kabinetskog programa Zero.

Ploče stolova podvučene diskretnom obodnom lajsnom, u dezenu inox, odišu prefinjenošću, dok prateći elementi - pokretna kaseta, mobilni ormarić sa fiokama, funkcionalna komoda i biblioteka, svojom asimetričnom harmonijom u svakom detalju zaokružuju vizuelni identitet programa.

Konstrukcija konferencijskog stola je metalni roštilj, izrađen od kutijastih čeličnih profila 20x20mm, i skrivenom kutijom od univera d=18mm. Stopa konstrukcije je izrađena od inoksa, sa štelujućim stopicama. Svi detalji pažljivo su izrađeni od materijala visokog kvaliteta i opremljeni ekskluzivnim okovom.

Maršal

Fina kombinacija univera i medijapana u boji duvana sa izuzetno prijatnim na dodir "soft touch" površinama čini osnovu za prestižni kabinetski program Maršal.

Luksuzne radne ploče stolova upotpunjene su bočnim dodacima – bočnom "L" stranicom sa jedne, odnosno ormarićem sa kliznim vratima sa druge strane, koji čine da ovi komadi nameštaja lako postanu centralne figure u vizuelnom identitetu vaše prostorije.

Sve komode i ormari iz ovog programa opremljene su šarkama i klizačima visokog kvaliteta, sa ugrađenim usporivačima, što njihovu upotrebu čini maksimalno prijatnom i bezbednom.

Ice

Mladalački dizajn oprerativnog programa Ice pleni dinamičnim linijama i svežim bojama. Nesvakidašnje forme ovog programa pokreću inspiraciju i podstiču rađanje novih ideja, te kao takve predstavljaju idealan dodatak modernom radnom okruženju.

Program Ice izrađen je od univera presvučenog folijom u dezenu i boji po odabiru, a prostoriji daje vedrinu i prozračan izgled.

Kompletna konstrukcija stola izrađena je u atraktivnoj kombinaciji masiva bukovog drveta i metala plastificiranog u crnoj ili beloj boji. Pored toga, stolovi se po potrebi mogu opremiti mehanizmima za jednostavan prilaz kanalima za smeštaj svih neophodnih kablovskih instalacija.

Up

Futuristička elegancija i funkcionalna jednostavnost najbolje opisuju stolove iz ovog programa. Izrađen od univera presvučenog folijom, ovaj program daje originalnu notu i nesvakidašnju lepotu ambijentu u kom se nalazi.

Stabilna konstrukcija stolova izrađena je od metala plastificiranog u crnu ili belu boju, sa mogućnošću podizanja i spuštanja na željenu visinu.

Zahvaljujući električnom setu sa komandnim uređajem za upravljanje, stolovi iz programa UP omogućiće vam da na trenutak zakoračite u budućnost i osetite pogodnosti podizanja radne ploče jednim klikom. Predviđen za korišćenje u svim sferama poslovanja gde se zahteva veliki broj radnih sati provedenih za računarom.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Enterijer i eksterijer - Kako do vrhunskog uređenja doma i poslovnog prostora" možete pročitati OVDE.

Fotogalerija
Ktitor - Kancelarijski nameštaj vrhunskog kvaliteta
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.