NavMenu

CBS International lider na srpskom i hrvatskom tržištu nekretnina

Izvor: Promo Petak, 17.09.2021. 08:36
Komentari
Podeli
(Foto: CBS International)
Prestižna publikacija Euromoney Awards još jednom je potvrdila regionalni i globalni kvalitet kompanija CBS International i Cushman&Wakefield.

Vodeća konsultantska kuća za nekretnine CBS International, kao i njihov globalni partner Cushman&Wakefield, poneli su epitet najboljih na tržištu Srbije i Hrvatske u apsolutno svim kategorijama izbora internacionalno najprestižnije dodele nagrada u svetu nekretnina Euromoney Awards:

- Najbolja konsultantska kuća za nekretnine;
- Najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina;
- Najbolja konsultantska kuća na polju posredovanja u kupoprodaji i izdavanju nekretnina;
- Najbolja konsultantska kuća u oblasti istraživanja tržišta nekretnina;

Ugledna internacionalna finansijska publikacija Euromoney tradicionalno, već 17. godina zaredom, organizuje glasanje u kome učestvuju predstavnici top menadžmenta svetskih korporacija, finansijskih institucija i poznatih kompanija iz više od 75 zemalja koji biraju najbolje konsultante, investitore i finansijske institucije na lokalnom i globalnom tržištu.

U poslednjih pet godina kompanija CBS International dobitnik je ove prestižne nagrade za najbolji konsultantski tim u oblasti istraživanja tržišta i za najbolji ekspertski tim za procenu vrednosti nekretnina. Takođe, kompanija CBS International već treću godinu uzastopno nosi titulu lidera na tržištu nekretnina, po izboru stručne javnosti i čitalaca publikacije Euromoney u Srbiji, a dva puta zaredom je proglašena najboljom konsultantskom kućom za nekretnine i na tržištu Hrvatske u sve četiri kategorije.

- Ovogodišnja nagrada i potvrda kvaliteta u pružanju usluga u svim segmentima tržišta nekretnina ima za nas posebno značenje jer dolazi u godini najvećih promena koje su se desile na globalnom nivou. S obzirom na to da nagrada stiže kao rezultat dugogodišnje saradnje i ukazanog poverenja od strane naših klijenata i partnera, utoliko je veći motiv da budemo još bolji u narednom periodu. Sinergija naših timova u četiri kancelarije u regionu, kao i njihova profesionalnost, iskustvo i predanost neosporne su vrednosti zbog kojih smo danas prepoznati kao lideri. Za ovogodišnji uspeh zaslužno je naših 120 zaposlenih iz Srbije i Hrvatske na koje smo izuzetno ponosni - istakao je Goran Živković, direktor kompanije CBS International za Srbiju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.