NavMenu

Krajem 2021. završetak apartmanskog dela kompleksa Snježna dolina na Jahorini - Otvaranje hotela u martu 2023. (FOTO)

Izvor: eKapija Ponedeljak, 13.09.2021. 16:15
Komentari
Podeli
Juče snimljeni radovi na kompleksu (Foto: Stanpromet)Juče snimljeni radovi na kompleksu
Apartmansko-hotelski kompleks Snježna dolina, čija gradnja uveliko traje i u koji firma Legend iz Istočne Ilidže ulaže 30 mil EUR, biće kompletno završen u martu 2023. godine, rekli su eKapiji iz agencije Stanpromet, koja je eksluzivni zastupnik prodaje apartmana u budućem kompleksu.

Najpre će apartmanski deo biti gotov krajem 2021. godine, tačnije 31. decembra, a hotel u martu 2023.

Kompleks je smešten u naselju Obućina bare, na 1.595 metara nadmorske visine. Na samo 30 metara od budućeg rizorta nalazi se ski staza koja je povezana sa drugim stazama i ski lift sa rasvetom, sistemom veštačkog osneživanja kao i poligon za decu.

U toku je i gradnja žičare u režiji OC Jahorina, koja će biti puštena u rad ove jeseni.

Sa svoja dva dela budući kompleks činiće jedninstvenu celinu. Prvi deo je apartmanski, sa sedam lamela/zgrada (četiri sprata plus povučena etaža), a prekoputa je predviđen moderni hotel sa svim sadržajima po uzoru na najbolje svetske ski rizorte, plus četiri hotelske zgrade sa apartmanima.
Budući izgled kompleksa (Foto: facebook.com/snjeznadolinaresort)Budući izgled kompleksa
Kako su nam pojasnili iz Stanprometa, ovaj kompleks uz hotel od pet zvezdica nudi i unutrašnji bazen, velnes, fitnes i SPA centar od 1.000 m2, igraonice, sadržaj za rekreaciju sa stazama za šetanje, restoranom i gastro barom, sa više od 400 parking mesta na -1 podzemnoj etaži hotelskog dela.

Uz apartmane su projektovane i skijašnice koje se dodatno kupuju. Predviđen je i dovoljan broj parking mesta vlasnicima i posjetiocima uz opciju iznajmljivanja na -1 podzemnoj etaži rizorta.

(Foto: Stanpromet)
- Sveukupno ovde će biti više od 250 apartmana i 400 soba na 30.000 m2. Apartmani u zgradama će biti kvadrature od 31 do 69 m2 po ceni od 2.100 i 2.200 EUR plus PDV po kvadratu - kažu iz Stanprometa.

Projekat kompleksa je radio UNIS Institut. Gradnja je počela krajem 2020. godine.

T. Brnjoš
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.