NavMenu

Šta se sve nudi za 130 miliona dinara, u okviru prodaje imovine Zlatare Majdanpek?

Izvor: eKapija Ponedeljak, 06.09.2021. 12:14
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Billion Photos/shutterstock.com)Ilustracija
Nakon što je Privredni sud iz Zaječara krajem avgusta doneo rešenje o bankrotstvu Industrije za preradu Majdanpek, Agencija za licenciranje stečajnih upravnika objavila je oglas o prodaji imovine stečajnog dužnika.

U oglasu se navodi da je na prodaju ponuđena Organizaciona celina zlatare Majdanpek koja zemljište i objekte na lokaciji pogona Nakit i kovanice, lokaciju pogona Ukrasni proizvodi, lokaciju pogona Hemija i metalurgija (Debeli lug), lokaciju Centralni magacin, organizacionu celinu Megaplast u Donjem Milanovcu, poslovni prostori u Beogradu, Požarevcu, Boru, Knjaževcu, Valjevu, Zaječaru i Nišu i stan površine 61,66 m2 u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu po početnoj ceni od 129,72 miliona dinara.

Pravo na učešće u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica koja otkupe prodajnu dokumentaciju u iznosu od 300.000 dinara uvećanju za PDV, do 28. septembra.

Prodaja će se obaviti putem javnog nadmetanja 5. oktobra u 11 časova u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih uprvanika.

Imovina se kupuje u viđenom stanju bez pružanja garancija, a sve dodatne informacije u vezi prodaje i načinu učestvovanja možete pogledati OVDE.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.