NavMenu

Portorož čeka odgovor "Jata" - Srpski avioprevoznik razmatra cenu karte u zimskom periodu

Izvor: B92 Utorak, 24.08.2010. 11:19
Komentari
Podeli

PortorožPortorož

Turistički savez slovenačkog letovališta Portorož čeka odgovor "Jata" po kojoj ceni je spreman da nastavi letove na liniji Beograd-Portorož i u zimskom periodu.

- Ako cena bude prihvatljiva, održaćemo avionsku vezu u protivnom ćemo o njoj razgovarati tek iduće godine - rekao je direktor Turističkog saveza Jadran Furlanič.

Konzorcijum turističke privrede na slovenačkoj obali u kojem su "Kompas", Hoteli "Bernardin", "Liffe laš", Slovenačka turistička organizacija i Turistički savez Portoroža je za pokretanje aviolinije između Beograda i Portoroža već dao 104.000 EUR, koliko je spreman da izdvaja i u buduće.

Furlanič je dodao da su pri pokretanju avionske veze sa Beogradom imali teškoća sa srpskim turoperatorima koji nisu hteli da nude portoroške turističke pakete sa objašnjenjem da oni nisu interesantni za njihove goste.

- Zbog toga je konzorcijum odlučio da će zakupiti i prodavati određen broj karata za prvih dvadeset letova, a to je tih 104.000 EUR- rekao je on. U "Jatu" su juče (23. avgust 2010. godine) rekli da će u toku ove sedmice pregovarati o nastavku letova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.