NavMenu

TLD Belgrade i Plaza Prima - Više od modernog poslovnog prostora (FOTO)

Izvor: Promo Četvrtak, 26.08.2021. 15:53
Komentari
Podeli
TLD Belgrade (Foto: Antevasin)TLD Belgrade
Savremeno poslovanje podrazumeva isti takav poslovni prostor, koji nije samo udoban i moderno opremljen, nego i funkcionalan i oplemenjen dodatnim sadržajima.

To je prepoznala kompanija MPC properties, koja je tržištu predstavila dva projekta - TLD Belgrade i Plaza Prima.


TLD Belgrade

TLD Belgrade je moderna, poslovna zgrada A klase, koja se nalazi u samom srcu prestonice na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra. Ovaj savremen poslovni objekat poseduje 8.300 m2 za izdavanje, na ukupno devet spratova i podzemnu garažu na dva nivoa.

TLD Belgrade svojim zakupcima nudi veliku fleksibilnost prilikom uređenja kancelarija i podele prostora, a uzimajući u obzir sve njihove potrebe i osiguravajući najbolja tehnička i dizajnerska rešenja. Dodatna prednost je ta što sam enterijer uključuje i posebno uređene zone za odmor i relaksaciju koje imaju za cilj da zaposlenima omoguće kvalitetnu razonodu i predah, ali i pruže priliku da u prijatnom ambijentu razmenjuju iskustva i ideje.

Enterijer (Foto: Antevasin)Enterijer

U prizemlju ovog poslovnog objekta nalaziće se i moderne konferencijske sale, kako bi korisnicima objekta omogućile dodatnu podršku u radu i komfor u realizaciji dnevnih zadataka i sastanaka. Takođe, TLD Belgrade će svojim stanarima ponuditi i luksuzne kafiće i restorane uz direktan prilaz sa najpristupačnije raskrsnice u gradu.

TLD Belgrade je prepoznatljiv i po impresivnom panoramskom pogledu koji gleda direktno na Skupštinu, Pionirski park i Trg Nikole Pašića.

Projekat TLD Belgrade u planu je da bude završen početkom 2022. godine.

Galeriju sa fotografijama budućeg izgleda objekta pogledajte ispod teksta.


Plaza Prima

Plaza Prima je jedinstveni poslovni koncept koji integriše sve ono što jednoj kompaniji treba u svakodnevnom poslovanjuje.

Locirana u samom srcu biznis zone Beograda u Bulevaru Mihajla Pupina, na četiri nivoa i površini od preko 2.400 m2, Plaza Prima predstavlja idealan poslovni prostor za vašu kompaniju i zaposlene. Na raspolaganju su vam moderne kancelarije prijatne za rad, kao i sadržaji za predah i relaksaciju, a sve to na odličnoj lokaciji.

Plaza Prima (Foto: MPC Properties)Plaza Prima

Ono što je posebno interesantno kod ovog poslovnog objekta jeste njegova moderna arhitektura sa prepoznatljivom staklenom fasadom, okružena prelepim zelenilom i pre svega njegov udoban enterijer. Posebno se ističe raskošna terasa na krovu sa koga se pruža panoramski pogled na Beograd

Plaza Prima ima direktan ulaz sa ulice, atraktivan ulazni hol i poseduje 10 garažnih parking mesta.


Podsetimo, u portfoliju kompanije MPC Properties, najveće regionalne kompanije za razvoj i upravljanje nekretninama, nalaze se i: UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Mercator Centar Beograd, Immo Outlet Centar, kao i poslovne centre UŠĆE Tower One, UŠĆE Tower Two i Navigator Business Complex ali i mnoge druge office i retail projekte građene po najvišim svetskim standardima.


Fotogalerija
TLD Belgrade i Plaza Prima
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Hrvatski Aircash stiže u Srbiju

Aircash, prvi hrvatski viševalutni gotovinski novčanik koji radi u državama Evropske Unije i u Švajcarskoj i ima million korisnika, najavio je dolazak na tržište Srbije. Ovo je za Bloomberg Adria potvrdio Hrvoje Ćosić, direktor kompanije. Izdavalac Aircash Mastercard prepaid kartice je licencirana institucija za elektronski novac s licencom Hrvatske narodne banke koja važi u svim državama EU. Upisani su u EU registar institucija za

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.