NavMenu

Čuveni italijanski hotelijer zainteresovan za investicije u Srbiji

Izvor: Dnevnik / Tanjug Ponedeljak, 23.08.2021. 17:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Hadrian/shutterstock.com)Ilustracija
Đuzepe Ciprijani, predstavnik četvrte generacije čuvene italijanske porodice ugostitelja i hotelijera, posle razgovora sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o mogućnostima ulaganja u Srbiji, izjavio je ekskluzivno za Tanjug da definitivno razmišlja o otvaranju hotela i restorana u Beogradu.

Na pitanje kada može da se očekuje odluka o ulaganju, odgovorio je:

- Nadam se uskoro.

Privrednik Andrej Kesić, na čiji je poziv Ciprijani došao u Beograd, na pitanje koliko je čuveni svetski ugostitelj blizu odluke o ulaganju u Srbiju, kaže da je posle sastanka da odluka "na skali od jedan do 10 - na 9,9".

- Imali smo fenomenalan razgovor. Ciprijani je svetsko ime i ukoliko bi se odlučio da dođe u Beograd, Srbiju, bili bismo jedna od devet destinacija u kojima Ciprijani ima svoje objekte. Postavili bismo Srbiju i Beograd na mapu sveta - rekao je Kesić.

Kako kaže, Ciprijani ima poziv iz Bejruta, Crne Gore, Dohe, ali je odlučio da dođe u Beograd da razgovara o tome.

Na pitanje može li se očekivati još neko veliko svetsko ime u Beogradu, Kesić je rekao da za oko dve nedelje u Srbiju stiže Marko Bizari izvršni direktor brenda Guči, kao i predstavnici Accor grupe, lanca hotela, te supermodel Naomi Kembel.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.