Izvor: Tanjug | Ponedeljak, 12.12.2005.| 13:24
Izdvojite članak Odštampajte vest

Otvoreno šest ponuda za privatizacionog savetnika za NIS

Komisija za javnu nabavku za pružanje konsultantskih usluga za privatizacionog savetnika za Naftnu industriju Srbije otvorila je šest pristiglih ponuda, a ocenu će dati za 15 dana, saopštila je Agencija za privatizaciju.

Komisija je konstatovala da su ponudu blagovremeno podneli, uz propisanu prateću dokumentaciju, "BNP Pariba SA" iz Francuske, zajedničku ponudu podneli su Detuche Bank AG, London Branch, Roland Berger Strategy Consultants GmbH, Beč i CSP Consult and Strategy GmbH, Berlin.

Ponudu su zajedno podneli i Credit Suisse First Boston (Europe)Limited,Dewey Balantine, Dražić, Beatović and Partners.

Zajedničke ponude podneli su, takođe, Merrill Lynch International, Reiffeisen Investement AG; zatim, CA IB Corporate Finance, Goldman Sach International kao i MekKinsi, EKI Investment, Synergy Capital, Diloit, Simons end Simons, Harrisons Solicitors.

Komisija za javnu nabavku u roku od 15 dana izvršiće analizu ponuda i doneti odluku o tehničkoj oceni, nakon čegaće biti otvorene finansijske ponude.

Kako se navodi u saopštenju, kriterijum za izbor najpovoljnije ponude u drugoj fazi restriktivnog postupka biće ekonomski najprihvatljivija ponuda.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.