NavMenu

Turistički dragulj na jugu Srbije - Luksuzni hotel Oblačinsko jezero izgrađen od prirodnih materijala sa ambijentalno uređenim smeštajem

Izvor: turistički svet Subota, 14.08.2021. 10:36
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: StockSnap from Pixabay)Ilustracija
Na samo 60 metara od Oblačinskog jezera, decenijama nepravedno zapostavljenog prirodnog blaga Merošine, samo 20 kilometara od Niša, početkom jula otvoren je luksuzni turistički kompleks – SP RESORT hotel Oblačinsko jezero s četiri zvezdice. To je prvi smeštajni objekat izgrađen na jezeru davne 1967. godine, više puta dograđivan i renoviran, da bi danas, zahvaljujući kompaniji SP Resort d.o.o. dobio svoj konačni izgled.

Luksuzni hotel – pravi rizort po meri odabrane klijentele, satkan mahom od prirodnih materijala, savršeno se uklopio u okruženje. Gostima je na raspolaganju 7 komfornih, stilski i ambijentalno uređenih smeštajnih jedinica, savremeno opremljenih, kao i restoran sa kaminom, otvorene terase i letnji bar u neposrednoj blizini vode, gde je i plaža. Hotel je smešten u hladovini borova, nedaleko od jezera, pa se, kada dune povetarac sa zapada, dobija osećaj prave morske atmosfere.

(Foto: Shutterstock/Dejan Trajkovic)

Za goste hotela obezbeđen je parking. Hotel je pet friendly, baš kao i svi drugi objekti u okviru SP RESORT-a.
Posebnu notu hotelu daje i kulinarsko umeće dokazanih majstora gastronomije, čija kreativnost je došla do izražaja baš u ovom hotelskom objektu, čiju ponudu zaokružuje odabrana selekcija pića – zbog čega, zahvaljujući i svim ostalim sadržajima, Oblačinsko jezero predstavlja pravo mesto za goste rafiniranog ukusa i istinske hedoniste.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Dosad najveće istraživanje AI: Tri posla koja sigurno gube bitku sa veštačkom inteligencijom

Jedna od aktuelnijih i traženijih tema poslednjih godinu dana je veštačka inteligencija i njen uticaj na tržište rada. Mnogo je objavljenih analiza o tome ko je na prvoj liniji stradanja i koga će AI zameniti, koja će se nova zanimanja izroditi, koliko će ljudi izgubiti svoju profesiju i svoj posao. Svima je već jasno da je u toku eksplozija alata za generativnu veštačku inteligenciju. Komentara je nebrojeno – od procena ’Ne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.