NavMenu

Žičara Duboka drugi put na prodaju - Cena niža 20%

Izvor: vranjenews Sreda, 04.08.2021. 08:18
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Marcus Lofvenberg/unsplash)Ilustracija
Grad Vranje ponudiće drugi put na prodaju žičaru Duboka 2 i to po nižoj ceni, odlučilo je Gradsko veće u utorak, usvajajući tekst javnog oglasa o otuđenju pokretnih stvari iz javne svojine grada Vranja u postupku javnog nadmetanja.

Prva prodaja je oglašena pre nešto više od tri meseca po ceni koju je odredio sudski veštak, u iznosu od 20,94 miliona dinara.

Zainteresovanih nije bilo, pa je žičara dužine 1.045 metara sada ponuđena po ceni nižoj za 20%, što iznosi 16,75 miliona dinara.

Žičaru Duboka je, kao već korišćenu, Grad Vranje 2008. godine dobio kao donaciju JP Skijališta Srbije za tada novoformirano javno preduzeće Skijalište Besna Kobila.

To je, prema ondašnjim procenama, bio poklon vredan oko milion i po evra.

Remont i podešavanje konfiguraciji terena na Besnoj Kobili iziskivali su prevelika ulaganja, tako da žičara nikada nije aktivirana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.