NavMenu

"Slušaj i smišljaj" - Finale nagradnog konkursa beogradskih "Gradskih pijaca"

Izvor: eKapija Ponedeljak, 09.08.2010. 13:55
Komentari
Podeli

Studenti i srednjoškolci koji do septembra daju najkreativnije odgovore na asocijacije šta za njih znači: poverenje, sveže, izbor, zeleno, stabilnost, domaće i zdravo u okviru nagradnog konkursa "Slušaj i smišljaj", JKP "Gradske pijace" nagradiće laptopom i digitalnim fotoaparatom.

Konkurs je pokrenut 5. jula sa idejom da na zabavan način podstakne mlade da se kroz odgovore na zanimljive asocijacije okrenu zdravom načinu života, a veliki broj njih već je dao svoje predloge koje možete da pogledate na Internet stranici www.bgpijace.rs.

- Iako je već veliki broj talentovanih mladih ljudi poslao svoje predloge na nagradni konkurs "Slušaj i smišljaj", želeli bismo da pozovemo što više njih da nam se pridruže i pošalju svoja kreativna rešenja, i da se uz to i dobro zabave – izjavila je Marija Bošnjaković, šef odeljenja marketinga i odnosa sa javnošću JKP "Gradske pijace" i dodala "želimo da ovom akcijom privučemo i mlađu populaciju na pijace, koje se obično vezuju za starije sugrađane".

Pravo da pošalju predlog imaju studenti i srednjoškolci koji popune obavezna polja i daju svoje asocijacije na zadate ključne reči. Obavezna polja su: ime, prezime, godina rođenja, kontakt i odgovaranje na svih sedam pitanja, a posetioci mogu, kao inspiraciju za odgovore na asocijacije, da preslušaju audio snimke "Slušaj i smišljaj". Konkurs je otvoren do kraja septembra kada će na posebnoj svečanosti biti uručene nagrade.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.