NavMenu

Novi investitor u Smederevu - Nemačka kompanija Koepfer gradiće pogon za proizvodnju zupčanika za automobilsku industriju, posao za 250 radnika

Izvor: eKapija Petak, 30.07.2021. 09:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Carole Castelli/shutterstock.com)Ilustracija
Kompanija Koepfer kupila je u smederevskoj industrijskoj zoni građevinsko zemljište na kome planira izgradnju novog proizvodnog pogona, saopšteno je iz kabineta gradonačlenika.

Očekuje se da će prva faza biti realizovana do sredine 2022. godine, kada će biti izgrađeno novo fabričko postrojenje na 3.000 m2.

Nemačka kompanija Koepfer bavi se proizvodnjom zupčanika za automobilsku industriju, a otvaranje novog pogona u Smederevu obezbediće, kako se navodi, 250 novih radnih mesta.

Sredstva od prodaje zemljišta, nešto manje od 85 miliona dinara biće uložena u izgradnju novog vrtića u Smederevu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Vesti

Kako "očistiti" vazduh u glavnom gradu - Može li Beograd da sledi primer Varšave

Da se Beograd, zajedno sa Sarajevom, Skopljem i još nekim gradovima Zapadnog Balkana često nalazi na vrhu liste po aerozagađenju to više nije nikakva novost - Beograd je čas prvi, čas treći, čas 17. na ovoj listi, ali da je u prvih 20 gradova sveta često, to znaju svi koji redovnije prate Air quality izveštaje. Međutim, i jedan od gradova u Evropskoj uniji je takođe do ove sezone jesen/zima često bio u vrhu ove liste, ali nakon

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.