NavMenu

Pošta Srbije i Poštanska štedionica potpisale ugovor o nabavci savremenih POS terminala za sve pošte u Srbiji

Izvor: Beta Sreda, 28.07.2021. 14:03
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pressmaster/shutterstock.com)Ilustracija
Vršilac dužnosti direktora JP "Pošta Srbije" Zoran Đorđević i predsednik Izvršnog odbora Banke Poštanska štedionica Bojan Kekić potpisali su danas ugovor kojim počinje nabavka više od 2.000 novih uređaja za plaćanje karticama - POS terminala za sve pošte u Srbiji.

- Uvođenje najsavremenijih POS terminala u sve pošte u Srbiji, kao i zamena zastarelih uređaja, važan je deo realizacije plana ubrzane digitalizacije usluga, što je jedan od primarnih razvojnih ciljeva Pošte Srbije koji realizujemo uz podršku Vlade Republike Srbije - izjavio je Đorđević.

On je rekao da će na ovaj način, građanima biti obezbeđena veća pouzdanost i kraće vreme transakcija, kao i savremeni vidovi prihvatanja platnih kartica u svim delovima zemlje.

Đorđević je dodao da ugovor otvara novu eru u poslovnim odnosima Pošte Srbije i Banke Poštanska štedionica u cilju digitalizacije i uvođenja novih tehnologija.

Kekić je kazao da ugovor omogućava i da se Banka Poštanska štedionica putem šaltera pošta dodatno približi svojim klijentima u mestima gde nema svoje ekspoziture.

- Instalacijom POS terminala poslednje generacije našim klijentima, ali i svim građanima Srbije, biće omogućeno da u razgranatoj mreži Pošte dobiju najkvalitetniju uslugu što će istovremeno doprineti i razvoju nacionalne DINA platne kartice - rekao je Kekić.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.