NavMenu

Najbolji restoran na svetu smešten u "koralni greben" (VIDEO)

Izvor: Nezavisne novine Ponedeljak, 26.07.2021. 10:42
Komentari
Podeli
(Foto: Shebeko/shutterstock.com)
Kako izgleda najbolji restoran na svetu i šta je potrebno da restoran postane najbolji. Ukusna hrana, nezaboravni ambijent, ljubazno osoblje ili besprekorna usluga?

Restoran Koral, u okviru luksuznog hotela Apurva Kempinski u Nusa Dui, fantastičan je primer i s pravom je proglašen najsavršenijim restoranom na svetu prema "Traveler's Choice Awards 2021".

Svoju titulu, restoran Koral stekao je zahvaljujući svom jedinstvenom enterijeru - smešten je u akvarijumski prostor.

Šef restorana Andrea Astone vešto kreira vrhunski meni, koji sadrži guščju paštetu, vagiu govedinu i tartufe.

U restoranu Koral, gosti mogu uživati u veličanstvenom iskustvu, a u pitanju je kombinacija talenata, lokalnih sastojaka, iznenađujućih kompozicija, koje ga pretvaraju u fantastičnu destinaciju na ostrvu bogova.

Akvarijum je sjajan način za opuštanje u balinežanskom duhu: daje vam priliku da uživate u vodenom svetu, a da pritom ne morate zaroniti u besprekorne vode koje okružuju Bali.

Enterijer restorana je raskošan i odiše luksuznim vibracijama sa geometrijskim pločicama, izobiljem prirodne svetlosti, zidovima od cigle.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.