NavMenu

"Kuvar za očajne domaćice" - Nova knjiga Silvane Stanković uskoro u prodaji

Izvor: eKapija Utorak, 03.08.2010. 13:11
Komentari
Podeli

Onima koji su navikli na dela autorke Silvane Stanković, novinarke i spisateljice koja se proslavila knjigama "Kad čaršavi progovore", "Ubica je poznavao Mariju", "Život u špilu", uskoro će biti dostupno njeno novo delo.

Reč je o veselom, duhovitom, "Kuvaru za očajne domaćice", sa kojim, kaže Stanković, naše dame neće više biti u dilemi šta da kuvaju i čime da se slade kod kuće.

- Knjiga je koncipirana kao svojevrstan vodič kroz glavna jela, čorbe, salate, torte, a namenjena je svim damama, koje žele da probaju nešto novo – rekla je Silvana Stanković. – Sa ovim kuvarom, drage dame, neće biti očajne i imaće dovoljno vremena za frizere, manikire, solariju, kupovinu, putovanja- dodala je autorka.

Prema rečima Silvane Stanković, prošlo je vreme kuvarica i domaćica koje mirišu na zapršku, luk i začine, sad je vreme modernih žena, koje su poslovne, posvećene sebi, a kuvaju iz hobija i oduševljavaju svoju porodicu modernim jelima, koja često imaju šašave nazive.

"Kuvar za očajne domaćice" tek će se naći u prodaji, za njim već vlada veliko intersovanje, možda će čak da nadmaši čitanost dela Silvane Stanković, koja se bave kockarima, zatvorenicima, noćnim damama...

- Verujem da će ova knjiga biti odlična poklon svim ženama koje drže do sebe, lepo izgledaju i odlično se snalaze u kuhinji – rekla je Silvana Stanković.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.