NavMenu

Kompanija BE-terna Adriatic dobitnik prestižnog priznanja Microsoft Partner godine

Izvor: Promo Ponedeljak, 19.07.2021. 12:02
Komentari
Podeli
(Foto: Micolas/shutterstock.com)
Kompanija BE-terna Adriatic osvojila je prestižnu nagradu 2021 Microsoft Partner of the Year u konkurenciji od više od 4.400 nominovanih kompanija iz više od 100 zemalja širom sveta. Osvojenim priznanjem BE-terna Adriatic je svrstana u globalni vrh partnera kompanije Microsoft, koji predstavljaju lidere u inovacijama i primeni izvanrednih rešenja zasnovanih na Microsoft tehnologijama.

- Osvojena nagrada, ujedno i najprestižnije priznanje koje jedan Microsoft partner može da dobije, zasluga je svih kolega i njihovog predanog timskog rada tokom prethodnih 18 godina. Naša poslovna filozofija zasnovana je na besprekornom funkcionisanju svih sektora i pojedinaca kao neodvojive celine. Ponosan sam na svakog kolegu pojedinačno i na sve nas kao tim, jer je ova značajna nagrada posledica poslovne ekspertize cele kompanije, ali i jedinstvenog i nezamenljivog doprinosa svakog zaposlenog. Značaj priznanja je još veći kada uzmemo u obzir da se naša kompanija bavi implementacijom modernih poslovnih rešenja zasnovanih na inovativnim Microsoft tehnologijama - izjavio je tom prilikom Ivan Đolić, General Manager u kompaniji BE-terna d.o.o. Beograd.
Ivan Đolić (Foto: BE-terna Adriatic)Ivan Đolić
Kompanija BE-terna, najistaknutiji implementator poslovnih rešenja, a sada i zvanično vodeći Microsoft partner u regionu, nagradu je osvojila za rešenje Business Central Flying Start, lansirano u novembru prošle godine, koje optimizacijom poslovnih procesa značajno unapređuje rad malih i srednjih preduzeća.


BE-terna d.o.o. Beograd

BE-terna je jedna od vodećih evropskih kompanija implementatora poslovnih rešenja. Kao provajder sveobuhvatnih usluga, kompanija je specijalizovana za optimizaciju poslovnih procesa i implementaciju poslovnih rešenja globalnih vendora, poput Microsofta, Infora i Qlika. Klijenti BE-terna grupacije su globalne korporacije i inovativne kompanije srednje veličine koje žele da steknu konkurentsku prednost putem uvođenja i korišćenja modernih poslovnih aplikacija u oblaku. Sa visoko motivisanim timom od 920 konsultanata i tehničkih eksperata koji posluje u 9 različitih država, BE-terna pruža usluge za više od 1.650 klijenata. Uz sveobuhvatan portfolio softverskih proizvoda, usluga i specifičnih industrijskih znanja, BE-terna nudi rešenja koja su specijalizovana i posebno prilagođena za proizvodnju, maloprodaju, trgovinu, modu i procesnu industriju. Za detaljnije informacije posetite be-terna.com.


BE-terna nagrade i priznanja

Gold Cloud Business Application, Gold ERP, Gold Application Development, Gold Data Analytics, Gold Cloud Platform Microsoft Partner, kao i dvostruki član prestižnog i elitnog kluba vrhunskih Microsoft partnera širom sveta, Inner Circle (2018/2019 i 2020/2021).


Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Vesti

Srbija i Kenija jačaju privrednu saradnju - Povezivanje privrede i zapošljavanje radnika

Privredna komora Srbije (PKS) i Privredna komora Kenije (KNCCI) potpisaće Memorandum o saradnji u cilju snažnijeg povezivanja dve privrede u sektorima medicine i farmacije, poljoprivrede, građevinarstva, turizma, IKT-a i metalske industrije, kao i u sferi angažovanja kadrovskih kapaciteta iz Kenije na teritoriji Otvorenog Balkana, dogovoreno je na sastanku Marka Čadeža, predsednika PKS i Erika Rutoa, predsednika KNCCI. Čadež je na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.