NavMenu

Objavljen poziv za učešće na međunarodnom sajmu robnih marki PLMA u Amsterdamu

Izvor: eKapija Sreda, 14.07.2021. 17:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Twin Design/shutterstock.com)Ilustracija
Razvojna agencija Srbije i Privredna komora Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu robnih marki PLMA koji će se održati u Amsterdamu od 14. do 15. decembra 2021. godine.

Na sajmu PLMA 2021, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na dva nacionalna štanda Srbije, i to u hali za prehrambenu industriju sa mogućnošću izlaganja ukupno 25 kompanija.

PLMA više od 30 godina predstavlja vodeće mesto na kome se susreću proizvođači sa predstavnicima najvećih maloprodajnih lanaca. U 2019. godini na sajmu je učestvovalo više od 2.700 izlagača od čega se 60 zemalja predstavilo sa nacionalnim štandovima. Sajam je posetilo više od 15.000 stručnih posetilaca iz više od 110 zemalja. U 2020. godini sajam je održan samo u virtuelnom formatu.

Razvojna agencija Srbije snosi troškove zakupa prostora i izgradnje štanda dok izlagači snose troškove participacije koja iznosi 120.000 dinara.

Izlagači samostalno organizuju i snose troškove puta, smeštaja i transporta eksponata kao i troškove obaveznog članstva u Asocijaciji proizvođača robnih marki (Private Label Manufacturers Association) u iznosu od 1.500 EUR koje je uslov organizatora sajma za učešće na sajmu PLMA.

Detalje o prijavi pogledajte na ovom linku.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.