NavMenu

Rok za podnošenje prijave za eko-taksu za 2021. godinu do 31. jula

Izvor: porezi.rs Ponedeljak, 12.07.2021. 16:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: xtock/shutterstock.com)Ilustracija
Obveznici naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine dužni su da podnesu prijavu sa podacima od značaja za utvrđivanje naknade za zaštitu i unapređivanje životne sredine za 2021. godinu, najkasnije do 31. jula.

Prijava se podnosi na Obrascu 1 i može se podneti elektronski preko portala LPA (lpa.gov.rs), a za unos podataka u delu - Unos prijave, treba izabrati opciju: Prijava za utvrđivanje lokalne eko naknade.

Oobveznici naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine su pravna lica i preduzetnici (uključujući i paušalce) čija se šifra delatnosti nalazi u Prilogu 1 Uredbe o kriterijumima za određivanje aktivnosti koje utiču na životnu sredinu prema stepenu negativnog uticaja na životnu sredinu koji nastaje obavljanjem aktivnosti, iznosima naknada ("Službeni glasnik RS", br. 86/2019 i 89/2019).
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Zdravstvo

Nova bolnica u Boru imaće helidrom, najmanje 340 kreveta, onkološka i toksikološka odeljenja, 8 operacionih i dve porođajne sale... - Raspisan tender za projektovanje

Opštinska uprava Bora raspisala je tender za izradi projektno-tehničke dokumentacije za izgradnju nove Opšte bolnice u Boru, u Ulici Nikole Kopernika. Prema specifikaciji posla, kompleks nove bolnice će sadržati novoizgrađeni objekat Opšte bolnice okvirne bruto površine 20.000 m2 i infrastrukturne objekte (trafostanica, kotlarnica, objekat za tretman medicinskog otpada, objekat za skladište medicinskih gasova...), a podrazumevaće i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.