NavMenu

Podeljeno dodatnih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji

Izvor: eKapija Utorak, 06.07.2021. 14:46
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/Sasa_Stojanovic)
Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija u Vladi Republike Srbije Tatjana Matić saopštila je da je zbog izuzetnog interesovanja građana već u 10.30 časova jutros završeno evidentiranje i podeljeno je svih 30.000 dodatnih vaučera za odmor u Srbiji.

Matić je podsetila na to da je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija odgovorilo na veliko interesovanje građana i obezbedilo dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera.

Ona je rekla da je to ministarstvo i očekivalo da će ti vaučeri biti podeljeni, kao i prethodni kontingent, u rekordnom roku, preciziravši da su od ukupnog broja današnjih prijava najveće interesovanje, kao i do sada, pokazali penzioneri (55,06%), zatim zaposlena (30,46%) i nezaposlena lica (11,21%).


Najtraženije destinacije ovog puta bile su Sokobanja, Vrnjačka Banja, Zlatibor, Ribarska Banja, Sijarinska Banja, Gornja Trepča, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.

Građanima je na raspolaganju bilo ukupno 2.230 ugostiteljskih objekata za koje su mogli da podnose svoje prijave, a vaučeri za 2021. godine moći će da se iskoriste zaključno sa 20. novembrom ove godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.