NavMenu

Zlatibor će biti nova Antalija u Srbiji - Obezbeđena sredstva za razvoj turističkih letova na Aerodromu Ponikve, gradiće se moderan sportski kompleks

Izvor: Tanjug Sreda, 30.06.2021. 16:23
Komentari
Podeli
(Foto: oakman/Pixabay)
Vlada Srbije je već ove godine odvojila sredstva za Aerodrom Ponikve da bi bio osposobljen za sportsku i biznis avijaciju, a uz podršku svih opština ovog dela Srbije osposobićemo ga za turističku avijaciju, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović prilikom posete Zlatibora.
Ministar je naglasio da je potrebno pronaći zajednički interes za sve opštine kako bi se izgradio pristup.

- Vlada Srbije je već ove godine odvojila sredstva za Aerodrom Ponikve da bi bio osposobljen za sportsku i biznis avijaciju, a uz podršku svih opština ovog dela Srbije ososobićemo ga za turističku avijaciju - rekao je Momirović.
Imajući u vidu projekte koji su planirani za naredni period, predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović, kaže da će ceo ovaj region izgledati potpuno drugačije u narednih 10 godina.

- Na Zlatiboru će se uz pomoć Vlade graditi sportski centar sa zatvorenim stadionom do 2000 gledalaca i oko 15 novih terena tako da će Zlatibor izgledati kao nova Antalija u Srbiji. Stvoriće se mogućnosti za pripreme evropskih sportskih ekipa - rekao je Stamatović dodajući da je Ćajetina jedna od retkih opština gde se beleži porast novorođene dece.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.