NavMenu

Ove godine rekonstrukcija planinarskog doma Kozarica u Čortanovcima

Izvor: eKapija Četvrtak, 24.06.2021. 10:38
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Vedrana Džudža)Ilustracija
Tokom ove godine započeće se dugo očekivana rekonstrukcija planinarskog doma Kozarica u Čortanovcima. Zajedničkim sredstvima Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Opštine Inđija dom će biti potpuno rekonstruisan i dobiće novi sjaj koji, kako se navodi na opštinskom sajtu, i zaslužuje.

Vrednost projekta je 7,5 miliona dinara, od čega je Ministarstvo obezbedilo pet miliona dinara a ostatak Opština Inđija.

Planinarski dom u Čortanovcima veoma je značajan za razvoj turizma ovog dela Fruške gore, ali i za sportiste.


Kozarica je uvrštena kao biciklistička stanica, odnosno krak evropske biciklističke rute Eurovelo 6 vodi do nje.

Imajući u vidu okruženje oko planinarskog doma i već pomenuti značaj, u toku je izrada planova za dalji razvoj ovog dela nacionalnog parka.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.