NavMenu

Festival evropskog filma na Paliću od 17. jula

Izvor: RTV Petak, 18.06.2021. 12:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Elena Larina/shutterstock.com)Ilustracija
Festival evropskog filma Palić, održaće se 28. put u tradicionalnom terminu od 17. do 23. jula na Paliću i u Subotici, u organizaciji Otvorenog univerziteta Subotica, najavili su iz direkcije te filmske smotre.

Festival se ove godine održava na više lokacija među kojima su jedinstvena Letnja pozornica na Paliću, gde je i bioskop Abazija, kao i bioskopi Eurocinema i Lifka u Subotici.

Publici će biti predstavljeno više od 130 novih filmova iz svih krajeva Evrope, u 15 različitih selekcija i programskih celina, a mnogi od filmova imaće srpsku i regionalnu premijeru upravo na Paliću.

Osim toga, program će biti ispunjen zanimljivim pratećim sadržajima - koncertima, izložbama, promocijama, radionicama i stručnim predavanjima.

Ove godine na Paliću će prvi put biti organizovana radionica festivalske mreže MIOB (Moving Images Open Borders) za blogere, vlogere i influensere, pri čemu se festival otvara prema mladima i ka savremenim tokovima popularnosti na društvenim mrežama.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.