NavMenu

Coreside Savills ekskluzivni zastupnik za izdavanje poslovnog prostora na uglu Vuka Karadžića i Knez Mihailove

Izvor: Promo Petak, 18.06.2021. 12:14
Komentari
Podeli
Konsultantska kompanija za nekretnine Coreside, koja je deo prestižne internacionalne grupacije Savills PLC, ekskluzivni je zastupnik za izdavanje poslovnog prostora u zdanju poznatom kao nekadašnja zgrada Rudnapa, u Ulici Vuka Karadžića broj šest, na samom uglu sa Knez Mihailovom ulicom.

- Coreside uživa ugled konsultantske firme koja u svom portfoliju nudi komercijalni prostor koji ispunjava sve potrebe savremenih kompanija, i to na samim ekskluzivnim lokacijama. Nova poslovna zgrada je jedinstvena upravo zbog toga što predstavlja spoj modernog i tradicionalnog, kao retka znamenitost sa istorijskim značajem koja će nakon rekonstrukcije ispunjavati sve uslove funkcionalnog i visokokvalitetnog radnog prostora - izjavio je Đorđe Stanisavljević, rukovodilac sektora komercijalnih nekretnina kompanije Coreside.

Završetak radova na sveobuhvatnoj rekonstrukciji nove zgrade planiran je za maj naredne godine. Najmanja jedinica za izdavanje je 258 m², od ukupne površine 2.000 m².

Ponuda poslovnog prostora visokog kvaliteta je segment tržišta koji ubrzano raste u poslednjih deset godina, a posebno u protekle tri godine, što je doprinelo rastu tražnje i dolasku brojnih kompanija. Beograd je početkom 2021. godine premašio milion kvadratnih metara poslovnog prostora, a do kraja sledeće godine u ponudi će biti dodatnih 280.000 m², bilo da su u pitanju nove građevine ili rekonstrukcije starih zdanja, pokazuje analiza kompanije Coreside.


Coreside je konsultantska kompanija specijalizovana za širok spektar usluga u vezi sa različitim tipovima nepokretnosti, koja danas na tržištu Srbije nastupa u okviru Savills grupacije, globalne konsultantske kompanije za nekretnine, listirane na Londonskoj berzi. Međunarodna mreža kompanije sadrži više od 700 kancelarija i saradnika širom Amerike, Velike Britanije, kontinentalne Evrope, Azija-Pacifik, Afrike i Bliskog istoka, pružajući širok spektar specijalizovanih savetodavnih, menadžment i transakcionih usluga klijentima širom sveta.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Finansije

Mali: UK Export Finance zainteresovan za finansiranje nekoliko projekata u Srbiji

UK Export Finance (UKEF) zainteresovan je da podrži nekoliko projekata u Srbiji, najavio je ministar finansija Siniša Mali. On se sastao sa Timom Reidom, generalnim direktorom UK Export Finance. Razgovarali su o nekoliko značajnih projekata širom Srbije koje ta finansijska institucija želi da podrži. - Drago mi je što sam imao priliku da predstavim naše makroekonomske rezultate, za koje smo dobili pohvale, ali i da čujem da je UK

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.