Izvor: eKapija | Utorak, 20.07.2010.| 12:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

"Bernarda" dušeci i kreveti u hotelu "Zira" u Beogradu

Jedan od regionalnih lidera u proizvodnji dušeka i kreveta, kompanija "Bernarda", potpisala je ugovor o opremanju hotela "Zira" u Beogradu novim dušecima i krevetima. Ova kompanija, koja je odnedavno intenzivirala poslovanje u Srbiji otvaranjem novog prodajnog salona u Beogradu, već je isporučila prvi kontigent kreveta i dušeka za potrebe hotela "Zira".

Kompanija "Bernarda" već dugi niz godina svojim dušecima i krevetima oprema hotele renomiranih hotelskih lanaca kao što su "Ramada", "Plazza", "Merriot", "Intercontinental", "Holiday Inn", "Hyatt" širom Evrope. U ovoj godini očekuje nove narudžbine od ovih hotelskih lanaca, dok je samo tokom prošle godine, ova kompanija na zapadnoevropsko tržište izvezla 80% svoje godišnje proizvodnje od 80.000 proizvedenih dušeka i 45.000 ručno napravljenih kreveta.

- Kompanija "Bernarda" prepoznala je potencijal srpskog tržišta, i u narednom periodu obratiće posebnu pažnju ovom tržištu i potrebama hotelske industrije u Srbiji za našim proizvodima, koji ispunjavaju najviše standarde renomiranih hotela u Evropi - naglasila je vlasnica kompanije Bernarda Cecelja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.