NavMenu

Milenijum osiguranje podržava Letnji odbojkaški kamp Vanje Grbića

Izvor: Promo Sreda, 16.06.2021. 13:30
Komentari
Podeli
Vanja Grbić i Ljubiša Veljković (Foto: Milenijum osiguranje)Vanja Grbić i Ljubiša Veljković
Milenijum osiguranje odlučilo je da ove godine, drugi put za redom, podrži održavanje Letnjeg odbojkaškog kampa Vanje Grbića, pokrivanjem kotizacije za desetoro najtalentovanijih učesnika, kao i sa polisama osiguranja za sve polaznike, trenere i pomoćno osoblje.

Nakon potpisivanja ovog ugovora, predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja Ljubiša Veljković istakao je da je ponosan što je Milenijum osiguranju pružena prilika da podrži talentovanu decu, koja će na Kampu Vanje Grbića raditi sa vrhunskim sportistima i na taj način dobiti najbolju obuku i motivaciju da u budućnosti i sami postanu izuzetni u svemu čime se bave.

- Saradnja sa Vanjom Grbićem zaista je na veliko zadovoljstvo svih nas u Milenijum osiguranju. Njegov kamp promoviše vrednosti zdravog života i inkluzije, i samim tim za nas nije bilo prepreka da saradnju nastavimo, jer na taj način podržavamo zajednicu u kojoj živimo i radimo - rekao je Veljković.

Letnji kamp Vanje Grbića održava se od 20. juna do 25. jula u Sokobanji, uz učešće oko 800 dece i mladih iz 37 zemalja sveta. Sa njima će raditi 80 profesionalnih trenera iz Srbije i inostranstva. Takođe, u Kampu Vanje Grbiće biće i deca učesnici Specijalne olimpijade.

Vanja Grbić je istakao da je Milenijum osiguranje prepoznalo potrebu da podrži decu, koja će tokom učešća na Kampu, pored učenja elemenata odbojkaške igre, imati priliku i da se edukuju o fizičkim aktivnostima za pravilan razvoj.

- Godinama se trudimo da u našem Kampu promovišemo zdravlje kroz sport, da kod najmlađih razvijemo svest o tome koliko fizička aktivnost ima važnu ulogu u razvoju. Podrška Milenijum osiguranja, obezbeđivanje polisa za sve polaznike i učesnike, ključna je kako bi se svi osećali sigurni i bezbedni - rekao je Grbić i dodao da će za vreme kampa biti poštovane i sve epidemiološke mere.

Na Letnjem kampu Vanje Grbića, pored treninga, biće organizovan i bogat prateći program, kao i brojna korisna predavanja o prevenciji nasilja na internetu, o strahu, motivaciji i olimpizmu, a deca će uživati i u čarima Aqua parka.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.