NavMenu

PELOTON - Sportska Biznis Akademija poklanja 20 stipendija budućim menadžerima sporta

Izvor: eKapija+ Petak, 11.06.2021. 12:04
Komentari
Podeli
(Foto: Peloton Sport Biznis Akademija)
PELOTON sport biznis akademija zajedno sa partnerima, socijalno odgovornim preduzećima u Srbiji poklanja 20 stipendija mladim i ambicioznim sportskim menadžerima.

U skladu sa svojim ciljem, pravljenja nove generacije sportskih menadžera PELOTON je pokrenuo projekat Inkubator.

Ovaj projekat, koji akademija vodi sa partnerima obezbediće 100% stipendija za dvadeset odabranih mladih ljudi. Prijave za stipendiste podnose se do kraja juna (ovde), a proces izbora stipendista biće završen do 15. jula ove godine.

- Naša početna ideja sastoji se u tome da kroz edukaciju dođemo do kompetencija koje garantuju održivost i profitabilnost sportskih centara, klubova i organizacija. I sami sponzori na sport gledaju manje više kao trošak koji se ne isplati baš previše. Sada, kada menadžeri budi dobili nova znanja, sem poboljšanja svojih sportskih organizacija oni će, sigurni smo i novac koji dobijaju od sponzora iskoristiti na bolji način. Tako dolazimo do win-win situacije u sportu - kaže Veroljub Zmijanac, jedan od osnivača PELOTON SBA.

(Foto: Peloton Sport Biznis Akademija)

Vrednost pojedinačnih stipendija je 1.000 EUR, ali stvarna vrednost koju će naši stipendisti dobiti je u stvari znanje i alati koje će koristiti u svojoj sportskoj organizaciji.

Ne postoji klub, centar, savez u našoj zemlji koji nije održiv, ne nedostaju nam kvalitetni ljudi, slaba tačka je do sada bila edukacija.

Sada, uz PELOTON sport biznis akademiju zaista svako može da napravi taj veliki korak i pokrene svoju organizaciju ka održivosti i profitu.

(Foto: Peloton Sport Biznis Akademija)

Kursevi koji će biti dostupni stipendistima su:

· Preduzetništvo i menadžment u sportu

· Marketing i sponzorstva u sportu

· Prodaj sponzorstvo

· Biznis plan

· Standardizacija poslovanja

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.