NavMenu

Najavljeni infrastrukturni radovi u Rogljevačkim pivnicama

Izvor: Beta Četvrtak, 10.06.2021. 17:13
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija / Aleksandra Kekić)
Šef Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji Sem Fabrici i predsednik Opštine Negotin Vladimir Veličković posetili su atraktivno vinarsko mesto Rogljevačke pivnice i najavili infrastrukturne radove.

- Pivnice su me očarale i siguran sam da ću ih sigurno još makar jednom posetiti. Rogljevačke i Rajačke pivnice imaju neverovatan potencijal za razvoj turizma. Siguran sam da će, kroz projekat Evropske unije, opet doživeti svoje zlatno doba i da će biti prepoznate kao jedinstveno mesto za uživanje - rekao je Fabrici tokom posete.

U okviru projekta "EUzaTebe - za kulturno nasleđe i turizam", na Rajačkim Pivnicama biće sprovedeni infrastrukturni radovi – elektrifikacija, vodosnabdevanje i popločavanje ulica, saopšteno je.


Fabrici je upoznao i mlade ljude u tom kraju koji žele da se bave vinogradarstvom i vinskim turizmom.

Predsednik Opštine Negotin Vladimir Veličković je rekao da će u roku od mesec dana biti obezbeđene sve potrebne dozvole za pokretanje infrastrukturnih radova na pivnicama.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.