NavMenu

Miele pokrenuo globalnu kampanju kako bi naglasio svoje obećanje "Kvaliteta ispred svog vremena"

Izvor: PR Četvrtak, 10.06.2021. 15:51
Komentari
Podeli
(Foto: Miele)
Miele je pokrenuo globalnu kampanju kroz koju želi da pokaže na koji način brend svojim kupcima nudi "Kvalitet ispred svog vremena", potkrepljenu osnovnim vrednostima u pogledu načina izrade, performansi i održivosti proizvoda. Kampanja takođe ističe da su Miele proizvodi dizajnirani tako da budu dugotrajni - pružajući nivo kvaliteta i održivosti koji čini važan kontrapunkt kulturi odbacivanja. Kampanja je vizuelno jedinstvena, iznenađujuća i zanimljiva, osmišljena da privuče pažnju premium potrošača širom 49 zemalja sveta u kojima su proizvodi ovog brenda prisutni.

- Protekla godina, sa svojom ogromnom nestabilnošću i neizvesnošću, bila je teška za sve. Međutim, potrošači znaju da se mogu osloniti na brend kao što je Miele - kaže dr Akel Kniehl, izvršni direktor za marketing i prodaju u Miele Group kompaniji. - Znamo da je suština brenda Miele u poverenju, te ovom kampanjom ojačavamo sve ono za šta se naš brend zalaže. Kako su ljudi ponovo otkrivali važnost svojih domova, donosili su svesne odluke o kupovini na osnovu vrednosti po kojima je Miele prepoznatljiv, i što je najvažnije, zahtevali su kvalitet koji je zaista ispred svog vremena.

Miele posvećenost kvalitetu ogleda se i u pristupu održivosti, koji je ključni fokus nove kampanje brenda. Ranije ove godine, Miele je najavio svoju posvećenost da od 2021. godine postane klimatski neutralan na svim svojim lokacijama.

- Kampanja "Kvalitet ispred svog vremena" samo je nastavak vizije i misije koje kao kompanija živimo i prenosimo generacijama unazad. Ona oživljava naše osnovne vrednosti, kvalitet i dugovečnost Miele proizvoda po kojima smo poznati širom sveta, ali i u Srbiji, gde kupci uz sve ovo znaju da vrednuju besprekornu uslugu koja odlikuje naš tim i ukazuju nam svoje poverenje već više od 10 godina. Miele, kao jedini proizvođač u svojoj oblasti koji testira svoje proizvode za upotrebni vek od 20 godina, i te kako je ekološki osvešćena kompanija, ali nam je važno to što ćemo na našem, lokalnom tržištu, sada sa fokusom na održivost, biti jedan od pionira dajući primer drugim kompanijama i utičući da svet bude bolje mesto za nas i našu decu - izjavio je Zoran Đurić, generalni director kompanije Miele u Srbiji.

Jedinstveni i nezaboravni vizuelni efekti kampanje delo su svetski poznatog režisera Dana Tobina Smitha, koji je iskoristio svoje iskustvo u radu sa vrhunskim brendovima kako bi zabeležio suštinu kvaliteta izrade Miele uređaja. Kampanja je pokazatelj više od 120 godina izrade i inovacija kompanije Miele. Od svog osnivanja, Miele neprestano teži ka tome da nadmaši sebe, poboljšavajući i usavršavajući sve svoje procese.

Više informacija o pomenutoj kampanji pronađite OVDE.

Zapratite nas na zvaničnim Miele kanalima: Facebook, Instagram, YouTube.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.