NavMenu

TLD Belgrade - Moderna poslovna zgrada na istorijskoj lokaciji (FOTO)

Izvor: Promo Četvrtak, 10.06.2021. 08:37
Komentari
Podeli
(Foto: MPC Properties)
TLD Belgrade je moderna, poslovna zgrada A klase koja se nalazi u samom srcu prestonice na raskrsnici ulica Kneza Miloša i Bulevara kralja Aleksandra i u neposrednoj blizini najvažnijih državnih i gradskih institucija, među koji su i Narodna skupština Republike Srbije i Skupština grada Beograda.

Ovaj savremen poslovni objekat poseduje 8.300 kvadratnih metara za izdavanje na ukupno 9 spratova i podzemnu garažu na dva nivoa.

TLD Belgrade svojim zakupcima nudi veliku fleksibilnost prilikom uređenja kancelarija i podele prostora, a uzimajući u obzir sve njihove potrebe i osiguravajući najbolja tehnička i dizajnerska rešenja. Dodatna prednost je ta što sam enterijer uključuje i posebno uređene zone za odmor i relaksaciju koje imaju za cilj da zaposlenima omoguće kvalitetnu razonodu i predah, ali i pruže priliku da u prijatnom ambijentu razmenjuju iskustva i ideje.

U prizemlju ovog poslovnog objekta nalaziće se i moderne konferencijske sale, kako bi korisnicima objekta omogućile dodatnu podršku u radu i komfor u realizaciji dnevnih zadataka i sastanaka. Takođe, TLD Belgrade će svojim stanarima ponuditi i luksuzne kafiće i restorane uz direktan prilaz sa najpristupačnije raskrsnice u gradu.

Terasa sa impresivnim pogledom (Foto: MPC Properties)Terasa sa impresivnim pogledom

TLD Belgrade je prepoznatljiv i po impresivnom panoramskom pogledu koji gleda direktno na Skupštinu, Pionirski park i Trg Nikole Pašića.

Ovaj poslovni objekat, samo je jedan u nizu koji se nalaze u portfoliju kompanije MPC Properties, najveće regionalne kompanije za razvoj i upravljanje nekretninama koja poseduje i UŠĆE Shopping Center, BEO Shopping Center, Mercator Centar Beograd, Immo Outlet Centar, kao i poslovne centre UŠĆE Tower One, UŠĆE Tower Two i Navigator Business Complex ali i mnoge druge office i retail projekte građene po najvišim svetskim standardima.

Projekat TLD Belgrade u planu je da bude završen početkom 2022. godine.


Fotogalerija
TLD Belgrade poslovna zgrada
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.03.2024.  |  Industrija, Građevina, Finansije

Priboj traži investitora za proizvodni pogon vredan 6 mil EUR - Na prodaju parcele u Slobodnoj zoni površine 7.082 m2

Opština Priboj raspisala je javni oglas za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta površine 7.082 m2, u svojini Industrijskih parkova doo Priboj. U pitanju su sve katastarske parcele čija početna cena iznosi približno 15,6 miliona dinara, a nalaze se u okviru Slobodne zone Priboj. Investitor se obavezuje da na kupljenom zemljištu u narednoj godini izgradi proizvodni pogon površine najmanje 5.000 metara kvadratnih, zaposli

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.