NavMenu

Beograd dobio prve Eriksonove koučeve - Održan prvi ICF trening

Izvor: eKapija Sreda, 14.07.2010. 14:31
Komentari
Podeli

Zoran i Vera Ilić (Master Skils), Isidora Ušendić i Jelena Milivojević (Telenor), Zorica Todorović (Volks banka), Dušan Basalo (Erste banka), Marija Pavić (H.art Development), Vlada Majstorović (Srma Konsalting), Vesna Filipović, Ivana Ružić (Zepter International), Mildreth Angelo (PriceWaterHouse Coopers) su prvi Eriksonovi koučevi koji su obuku završili u Beogradu.

Prvi trening "Umetnost i nauka koučinga" u Srbiji Eriksonovog internacionalnog koledža, koji je akreditovan od strane ICF-a (International Coach Federation), održan je krajem juna u Beogradu.

Učesnici koji su uspešno završili trening već u septembru imaju priliku da postanu akreditovani ICF koučevi na petom modulu Eriksonovog treninga, koji vodi ka ICF akreditaciji i koji će održati Predrag Jovanović i Rae Chois.

"The Art & Science of Coaching" je 16-to dnevni koučing program akreditovan od strane najveće svetske koučing asocijacije ICF (Internatonal Coach Federaton). Program je namenjen liderima, menadžerima i HR profesionalcima, koučevima i mentorima koji se bave razvojem ljudskog potencijala i žele da portfoliju svojih veština priključe i najefikasnije koučing tehnike.

"The Art & Science of Coaching" (TASC) je podeljen u 4 modula. Prvi modul, obrađuje osnovnu strukturu koučing sesije kao i principe koučinga usmerenog na rešenje.

Prvi modul se može završiti i kao samostalni trening. Treneri na ovom treningu su bili: Dr Marilyn Atkinson (predsednica Eriksonovog koledža) i Richard Hyams (Erikson koledž trener i profesionalni kouč), tako da su učesnici ovog treninga imali prilike da iskuse i rad sa jednim od vodećih autoriteta na polju koučinga u svetu – dr. Marilyn Atkinson, kreatorom programa "Umetnost i nauka koučinga".

Novi prvi modul "Umetnost i nauka koučinga" treninga je zakazan za 28. oktobar 2010. godine u Beogradu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.