NavMenu

Wine Garden sredinom juna u Botaničkoj bašti u Beogradu - Degustacija vina, sireva, delikatesa i akustična muzika

Izvor: eKapija Petak, 04.06.2021. 08:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: yexelA/shutterstock.com)Ilustracija
Posle velikog uspeha prvog i drugog izdanja manifestacije, Wine Garden će ove godine biti organizovan 12. i 13. juna u Botaničkoj bašti u Beogradu, od 13 do 21 sat. Kako navode organizatori, poštujući sve epidemiološke mere koje će garantovani zdravstvenu bezbednost svih posetilaca.

- Iako je za novo izdanje manifestacije pripremljen odličan muzički program, trenutni epidemiološki uslovi još uvek ne dozvoljavaju održavanje velikih koncerata, što ne znači da će uživanje u zelenoj oazi biti manje uzbudljivo - napominju.

Posetioce tokom dva dana očekuje degustacija pažljivo odabranih vina, sireva i delikatesa, a magična atmosfera Botaničke bašte biće začinjena dobrom akustičnom muzikom na nekoliko punktova, kao i drugim zanimljivim sadržajima.

Džez obrade popularnih pesama, gipsy-swing muzika, evergreen hitovi, strana pop muzika, kao i obrade filmske muzike, uz vinski i gastronomski užitak. Sve ovo biće odlična prilika za uživanje cele porodice na vinskom pikniku u predivnoj prirodi tokom ovog junskog vikenda, poručuju organizatori.

Dakle, ovogodišnja manifestacija biće organizovana u sajamskom stilu, ali uz velike limite i mere opreza. Zelena oaza u centru Beograda prostire se na preko pet hektara i u skladu sa uputstvima nadležnih organa, na ovom prostoru će istovremeno moći da boravi ograničeni broj posetilaca.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.