NavMenu

Poslovni forum Srbija-Mađarska i B2B poslovni susreti

Izvor: eKapija Četvrtak, 03.06.2021. 12:42
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / bertholdbrodersen)Ilustracija
Privredna komora Srbije, u saradnji sa Mađarskom agencijom za promociju izvoza, organizuje Poslovni forum i bilateralne susrete srpskih i mađarskih privrednika, u okviru 11. zasedanja Zajedničke komisije za ekonomsku saradnju dve zemlje.

Učesnicima Poslovnog foruma obratiće se Mihailo Vesović, direktor Sektora za strateške analize, usluge i internacionalizaciju PKS, Kristof Sabo, direktor Mađarske agencije za promociju izvoza, Peter Sijarto, ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske, Anđelka Atanasković, ministarka privrede u Vladi Srbije, kopredsedavajuća Zajedničke komisije.


Privrednici iz Mađarske su zainteresovani za uspostavljanje saradnje sa srpskim kompanijama u oblasti poljoprivredne i prehrambene industrije, turizma, metalske industrije, kao i IT i zdravstvenog sektora.

Nakon uvodnih obraćanja biće održane prezentacije o ekonomskim i investicionim potencijalima Srbije i Mađarske i bilateralni razgovori privrednika, saopšteno je iz PKS.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.