NavMenu

Nišlija Đorđe Stojanović ima najbolji plan B

Izvor: eKapija Ponedeljak, 12.07.2010. 14:25
Komentari
Podeli

Đorđe Stojanović iz Niša je pobednik konkursa kompanije "Pernod Ricard" Srbija "Plan B – bolji plan". Mladi Nišlija je svoj Plan B predstavio kroz priču o mogućem putu oko sveta u samom Nišu. On kroz nekoliko redova svoje priče na šarmantan način povlači paralelu između Turske i Niške banje koja je poznata po turskim kupatilima, teniskih terena Roland Garros-a i niških kod Tvrđave, duh Istoka nalazi u kineskim restoranima do kojih dolazi biciklom, a Afrika mu je bliža dok prati Svetsko prvenstvo u fudbalu u lokalnim kafićima. Škotsku je ostavio za kraj nadajući se nagradnom putovanju koje je zasluženo i dobio.

Na konkurs za kreativnu priču na temu "Plan B – bolji plan" koji je trajao od 1. do 25. juna, prijavilo se više od 200 autora. Stručni žiri u sastavu: Sergej Trifunović, Tijana Pavlov, Miloš Milovanović i Igor Lazić, izglasao je rad "Zavrti globus u Nišu" Đorđa Stojanovića iz Niša za najkreativniji. Na Ballantine’s žurci, pobedniku je uručen nagradni vaučer za trodnevni put za dve osobe u Škotsku, kolevku Ballantine’s-a.

Posetioci veb sajta www.boljiplan.com, na kojem su prijavljeni radovi na temu Plan B objavljeni, glasali su za svoje favorite koji su na njih ostavili najjači utisak i tako odredili tri pobednika sa najviše glasova posetilaca sajta. Tako su Ballantine’s kofere dobili Zdravka Sebastijanović, Maria Adamović i Aleksandar Đuričić.

Ballantine’s spektakularna žurka koja je organizovana u čast pobednika konkursa, na kojoj je bilo preko 300 poštovalaca "Ballantine’s"-a, okupila je i veliki broj ličnosti iz javnog života. Za dobar zvuk iz jahting kluba "Goga" bio je zadužen Makao bend a gosti su uživali i u modnoj reviji Tijane Pavlov. Igor Lazić – Nigor našao se u ulozi DJ-a ali i u ulozi šoumena večeri, pored Sergeja Trifunovića i Miloša Milovanovića.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.