NavMenu

TO Beograda i Budve pokreću kampanju "Putujte kod svojih"

Izvor: Tanjug Petak, 28.05.2021. 16:11
Komentari
Podeli
(Foto: shutterstock)
Turističke organizacije Beograda i Budve pokrenuće kampanju pod sloganom "Putujte kod svojih", u okviru koje će međusobno promovisati svoju turističku ponudu.

Ta saradnja biće ozvaničena potpisivanjem protokola, najavaili su u četvrtak u Beogradu direktori Turističke organizacije Beograda i Turističke organizacije Budva, Miodrag Popović i Maje Liješević.

Protokol pod sloganom "Putujte kod svojih" obuhvatiće brojne zajednicke aktivnosti i međusobnu promociju, rekao je Popović, dok je direktorka TO Budva dodala da je saradnja značajna i zbog zajedničkog predstavljanja na trećim tržištima.

Predstavnici turističkih organizacija na sastanku u Turističkoj organizaciji Beograda dogovorili su se o prezentaciji turističke ponude Beograda u Budvi krajem narednog meseca.

Informacije o oba grada će se uskoro naći na turističkim info panelima, već dostupnim turistima na stranim jezicima, navedeno je u saopštenju Turističke organizacije Beograda.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.