NavMenu

Niš gradi biciklistički prsten - Počela rekonstrukcija staza za bicikle

Izvor: eKapija Petak, 28.05.2021. 11:58
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: PhotoAS/shutterstock.com)Ilustracija
Narednih meseci i početkom sledeće godine radićemo na rekonstrukciji biciklističkih staza kako bismo imali biciklistički prsten, jer smo predvideli i subvencije za kupovinu bicikala, izjavila je Dragana Sotirovski, koja je obišla radove u ulici Svetolika Rankovića, Zdravke Vučković i započetu rekonstrukciju biciklističke staze i trotoara kod parka Svetog Save.

- Završavamo rekonstrukciju i asfaltiranje započetih ulica, započinjemo radove u novim ulicama i rešavamo najveće probleme putne infrastrukture na koje ukazuju građani. U drugoj polovini godine očekuju nas radovi na postavljanju ograda na bulevarima u cilju povećanja bezbednosti u saobraćaju i do kraja godine imaćemo drugačije vizuelno stanje grada kakvo sugrađani priželjkuju i kakvo predlažu - napomenula je gradonačelnica Niša.


Ona je istakla da se uveliko radi na ulepšavanju grada, na postavljanju novih mobilijara, zameni klupa i kanti za smeće i da se grad na taj način priprema za letnju turističku sezonu, preneo je sajt Grada Niša.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.