NavMenu

Predstavljamo Boka Place, atraktivnu investicionu priliku u Porto Montenegru (FOTO)

Izvor: Promo Petak, 28.05.2021. 12:17
Komentari
Podeli
(Foto: Porto Montenegro/ Boka Place)
Jedinstvena, luksuzna nautička destinacija u srcu Jadrana i jedan od najprestižnijih lajf stajl projekata u Crnoj Gori, Porto Montenegro, već duže od deceniju predstavlja najkompletniju investicionu priliku u širem regionu – sa atraktivnom ponudom koja uključuje luksuzne rezidencijalne objekte za stanovanje i rentiranje, mrežu prestižnih međunarodnih brendova i maloprodajnih objekata, kao i inovativnu marinu sa kompletnom infrastrukturom sa 450 vezova – uključujući i vez za luksuzna plovila, čija je izgradnja u najavi, dužine 250 metara.

Smešten na jednom od najlepših delova crnogorske obale, u samom srcu Bokokotorskog zaliva, Porto Montenegro je jedan od najdinamičnijih i najposećenijih luksuznih prostora na Mediteranu, koji privlači strane posetioce, investitore, biznismene i nautičku klijentelu iz svih krajeva sveta.

Krajem 2020. godine, Porto Montenegro je predstavio javnosti svoj dugo priželjkivani projekat - koncept inovativnog, urbanog naselja, Boka Place, koje odlikuje pažljivo planiran prostor, sa fitnes i velnes sadržajima, mnoštvom gastronomskih, šoping i zabavnih sadržaja i još mnogim povoljnostima koje će biti na raspolaganju, kako stanovnicima Porto Montenegra, tako i svim posetiocima.

Predivnom ambijentu novog naselja posebno će doprineti prvi u svetu Hotel SIRO, građen po inovativnom konceptu Kerzner Internationala, ugostiteljskog giganta (utemeljivača brenda One & Only), čija je posebna inspiracija zdrav i aktivan životni stil, sa sadržajima fitnesa i velnesa. Pregršt unutrašnjih i spoljnih prostora, sofisticiran luksuzni stil, celokupna ponuda pratećih sadržaja, ugodan ambijent i eklektična internacionalna zajednica, uz reprezentativne privatne stambene rezidencije, stvaraju idealan spoj luksuza primorskog života na crnogorskoj obali sa pogodnostima urbanog karaktera novog naselja.

(Foto: Porto Montenegro/ Boka Place)
Planirani arhitektonski koncept briše granice između urbane arhitekture i neposrednog okruženja, i na savremen način spaja moderno opremljene, prostrane životne prostore sa spoljnim sadržajima, prožetim zelenilom botaničkih bašti, vrtova i fontana. Renomirani maloprodajni brendovi, galerije, bioskop, tržnica na otvorenom, zid za penjanje i mnoštvo pratećih sadržaja za najmlađe, idealan su preduslov za uživanje i rekreaciju.

Moderno dizajnirani stambeni prostori u Boka Place-u u ponudi su kroz izbor raspoloživih privatnih rezidencijalnih jedinica ili stanova pod upravljanjem hotelskog operatera SIRO. Enterijeri privatnih rezidencija u Boka Place-u su zasnovani na konceptu opuštenog životnog ritma i prilagođenosti svim vašim potrebama tako da ćete se ovde lako osećati kao kod kuće. Okolni zajednički prostor prožet je aktivnostima, nudeći mogućnost da izgradite kvalitetne veze sa susedima i porodicom, ali i mesto za dinamičan život i lični razvoj.

Iza dosadašnje uspešne realizacije i primopredaje preko 400 stambenih jedinica, te izgradnje jedinstvene rezidencijalne zajednice i vodeće marine za superjahte na Jadranu, stoji Investiciono-razvojni fond Dubaija (ICD).

Međunarodna zajednica u Porto Montenegru broji više od 40 nacionalnosti, a sa novom ponudom stambenih objekata u Boka Place-u, u 2020. godini zabeleženo je interesovanje iz preko 90 zemalja sveta.

(Foto: Porto Montenegro/ Boka Place)
Novi kompleks nudi odabranu ponudu raspoloživih stanova, od garsonjera do penthausa, sa atraktivnim rasponom cena i pogodnim planom otplate, počev od 190.000 EUR.

Sa izgradnjom koja je u toku, i planiranim rokom završetka u 2023. godini, ovo je jedan od najuzbudljivijih projekata koji će biti realizovani u sklopu Porto Montenegra.

Za više informacija o projektu Boka Place i ponudi nautičkog naselja Porto Montenegro, posetite www.bokaplace.com, kontaktirajte nas na bokaplace@portomontenegro.com ili pozovite +382 32 661 059.

Fotogalerija
Porto Montenegro - Boka Place
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Industrija, Građevina, Saobraćaj, Finansije

Feka Automotive gradi energetski efikasan proizvodni objekat - EBRD odobrila 15 mil EUR

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) podržava ovu investiciju odobravanjem kredita od 15 mil EUR kompaniji Feka Automotive (Feka), proizvođaču automobilske rasvete iz Srbije. Feka, koja ima ugovore o snabdevanju sa vodećim međunarodnim proizvođačima automobila kao što su Tojota, Folksvagen i Stelantis, koristiće sredstva da poboljša svoju ukupnu efikasnost i poveća dostupnost pouzdanih uređaja za osvetljenje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.