NavMenu

Muška moda - Ključni trendovi 2021. godine

Izvor: eKapija Nedelja, 23.05.2021. 10:44
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Vtmila/shutterstock.com)Ilustracija
Nije iznenađenje što sezona 2021. odiše optimizmom uz puno nade. To je primetno kroz svetle, pastelne boje, neformalna odela od prirodnih materijala, sportsku šuškavu odeću za slobodno vreme (naravno, sa modnim akcentima), izuzetno velike, udobne pantalone nalik na pidžame. Ono sto možemo zaključiti je da komfornost u modi preuzima glavnu ulogu, navodi se u blogu na sajtu Textilue.

Inspirisani slobodnim duhom, kod mnogih dizajnera i influensera, kao ključni komad, pojavljuje se košulja jakna. Negde između lagane jakne i obične košulje, jedna je od poslastica koja se ove godine mora naći u muškom garderoberu. Veoma svestrana, lako se uklapa u bilo koji outfit - bilo da se nosi preko obične ili štampane majice, ili ispod kaputa ili jakne. Zapravo, natkošulja postaje ultimativni slojeviti komad, kao i siguran izbor kada je u pitanju odeća za prelazne periode.

Zaboravite na klasičnu eleganciju, šik se sada rimuje sa slobodom i udobnošću. Odlučite se za prirodne materijale kao što su pamučni futeri, keperi, lanovi, i pastelne boje koje su i ove sezone tu.

Jorgovan i mint nijanse potvrđuju jak uticaj ženske odeće koja se uvlači u mušku paletu, povećavajući modne opcije boja za muškarce.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.