NavMenu

"Slušaj i smišljaj" - Nagradni konkurs "Gradskih pijaca" Beograd za studente i srednjoškolce

Izvor: eKapija Ponedeljak, 05.07.2010. 12:01
Komentari
Podeli

Nagradni konkurs "Slušaj i smišljaj" od danas (5. jul 2010. godine) na zabavan način podstiče mlade da se kroz odgovore na zanimljive asocijacije okrenu zdravom načinu života. Na konkursu će biti nagrađeni kreativni srednjoškolci i studenti koji daju najbolje odgovore na asocijacije šta za njih znači: poverenje, sveže, izbor, zeleno, stabilnost, domaće i zdravo. Svoje odgovore svi zainteresovani moći će da daju na Internet strani www.bgpijace.rs do početka septembra, saopštile su "Gradske pijace" Beograd.

- Ovom akcijom hoćemo da privučemo i mlađu populaciju na pijace koje se obično vezuju za starije sugrađana. Ova akcija je osmišljena da bude multimedijalna. Na sajtu se nalaze i radijske reklame koje se trenutno emituju i koje mogu da vam posluže kao inspiracija, ali i kao izazov da budete kreativniji od našeg tima koji ih je osmislio i realizovao - rekla je Marija Bošnjaković, šefica službe marketinga i odnosa sa javnošću JKP "Gradske pijace".

Pravo da pošalju predlog imaju studenti i srednjoškolci koji popune obavezna polja i daju svoje asocijacije na zadate ključne reči. Obavezna polja su ime, prezime, godina rođenja, kontakt i odgovaranje na svih sedam pitanja. Slušaj i smišljaj – preslušajte audio snimke kao inspiraciju dok smišljate vaše predloge. Konačan izbor najkreativnijih u obe kategorije doneće specijalni žiri do početka septembra, a najbolje očekuju nagrade iznenađenja.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.