NavMenu

Kao ambasador preduzetnika Srbije u svetu nastupaće lepotica Sanja Papić - UBUDUĆE I PRIVREDA SA NASLOVNE STRANE

Izvor: Novosti Sreda, 23.02.2005. 12:00
Komentari
Podeli

KAO AMBASADOR PREDUZETNIKA SRBIJE U SVETU
NASTUPAĆE LEPOTICA SANJA PAPIĆ

 

UBUDUĆE I PRIVREDA SA NASLOVNE STRANE

 

NOVI SAD - U želji da srpska privreda postane prepoznatljiva u svetu, Privredna komora Vojvodine je za svog promotera odabrala Novosađanku Sanju Papić (21), mis SCG 2003. Devojka sa naslovnih strana svetskih časopisa he kao privredni ambasador Srbije pokušati da otvori vrata domaćim preduzetnicima u inostranstvu.

- Obezbedili smo atraktivne promotivne materijale koji će spojiti domaće i strane privrednike - naglasio je Nikola Stojšić, direktor Privredne komore Vojvodine.

Odmerenost u izjavama, dostojanstvenost u javnim nastupima u kojima je ispred sopstvene reklame isticala

podneblje iz kojeg dolazi, preporučili su našu najuspešniju manekenku pokrajinskoj privrednoj komori. Tako je ona sa polja mode uplovila u privredne vode.

Posle uspeha na svetskim izborima za najlepšu devojku sveta, saradnje sa poznatim modnim kreatorima i ugovora za reklamiranje poznatih brendova, Sanja je pre oko mesec dana ponela i titulu mis silverbird u Nigeriji.

- Uspesi nikada nisu lični, oni su velika mogućnost da se Srbija na privrednom planu probije van naših granica - rekla je Sanja Papić, sada student marketinga. - Obaveza svakoga od nas je da učinimo sve što je u našoj moći kako bi Srbija postala zemlja dobra za život.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

16.04.2024.  |  Vesti

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.