NavMenu

Er Srbija povećava kapacitete ka Crnoj Gori - Tokom letnje sezone ka Tivtu do 33 leta nedeljno

Izvor: eKapija Utorak, 11.05.2021. 11:15
Komentari
Podeli
Airbus A319 biće redovan na liniji za Tivat (Foto: eKapija)Airbus A319 biće redovan na liniji za Tivat
Air Serbia je obezbedila dodatnih 32.832 sedišta na letovima između Beograda i Tivta do kraja letnje sezone 2021. godine. Između srpske prestonice i crnogorskog primorja uvedeno je ukupno 156 novih rotacija, saopšteno je iz kompanije.

Do kraja septembra, Er Srbija će obaviti više od 900 rotacija između Srbije i Crne Gore, sa oko 70.000 sedišta na liniji ka Podgorici i više od 110.000 mesta na ruti između Beograda i Tivta. Većina letova biće obavljena mlaznim avionima sa većim kapacitetom, umesto aviona Er Srbije tipa ATR.

- Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu koje je tradicionalno veoma značajno za naše putnike. Trudimo se da obezbedimo snažnu konekciju između naše dve zemlje, ali i odličnu povezanost sa drugim destinacijama u mreži Er Srbije. Između ostalog, obezbeđujemo najbolju vazdušnu vezu između Crne Gore i Ruske Federacije preko Beograda - izjavio je Jirži Marek, direktor komercijale i strategije u Er Srbiji.

Već od sledeće nedelje, srpska nacionalna avio-kompanija će do crnogorskog primorja obavljati 15 letova nedeljno, dok će se tokom leta taj broj povećati do 33 leta nedeljno. Srpska nacionalna avio-kompanija će u piku sezone između Beograda i Tivta leteti i do pet puta dnevno, svakog dana u nedelji, osim ponedeljkom i utorkom, kada će leteti do četiri puta dnevno.

Er Srbija će takođe obavljati do 21 let nedeljno između Beograda i Podgorice tokom vršnog dela letnje sezone.
Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.