NavMenu

Sistem "asw:mercantis" implementiran u hiljaditi maloprodajni objekat

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.07.2010. 14:04
Komentari
Podeli

U ponedeljak (28. jun 2010. godine) otvoren je hiljaditi maloprodajni objekat u kome je implementiran "asw:mercantis" sistem "ASW Inženjeringa". Rešenje beogradske kompanije je implementirano u 42 kompanije u Srbiji, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Bugarskoj i Makedoniji. Dnevno se kroz ovaj aplikativni sistem prosečno proda 731.000 artikala i napravi više od 217.000 računa, saopšteno je iz kompanije "ASW Inženjering".

"Asw:mercantis" predstavlja savremeno softversko rešenje za podršku, praćenje i upravljanje radom maloprodajnih objekta. Ovo rešenje je izuzetno fleksibilno i pokriva raspon od manjih prodavnica, sa kompletnim rešenjem na jednoj radnoj stanici, sve do hipermarketa i robnih kuća sa desetinama kasa i centralizovanom bazom podataka.

Rešenje "asw:mercantis" je u potpunosti integrisano sa centralnim ERP sistemom - "asw:dominus". Tako integrisan sistem predstavlja optimalno rešenje za centralizovano upravljanje lancem maloprodajnih objekata, kojima je brzina, stabilnost i tačnost podataka izuzetno važna.

Obrada i analiza velike količine generisanih podataka iz svakodnevnog poslovanja zahteva i implementaciju "Business intelligence" sistema, kao što je "asw:sapiens". Navedeno rešenje pruža mogućnost pravljenja naprednih analiza, praćenje trendova i realizacije planova poslovanja na brz i jednostavan način. Rešenje "asw:sapiens" je namenjeno svim nivoima upravljanja, a posebno srednjem i top menadžmentu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Najavljen tender za prvu deonicu brze pruge Beograd-Niš od Velike Plane do Paraćina

Delegacija Evropske unije u Srbiji najavila je raspisivanje tendera za izgradnju jednog dela brze pruge Beograd-Niš za 1. jul ove godine. Naručilac posla je Infrastruktura železnice Srbije, a tender se odnosi na deonicu Velika Plana-Paraćin. Kako je navedeno u prethodnom obaveštenju o raspisivanju tendera, pruga Beograd-Niš dužine 230 km je strateška za državu i njenu povezanost sa evropskim železničkim mrežama, a troškovi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.